Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

Η κυβέρνηση "μπουκώνει" με χρήματα του ελληνικού λαού τα καλόπαιδα της συνδικαλιστικής εργατοπατερίας για να εκτελούν τον βρόμικο ρόλο τους.Την στιγμή που η κυβέρνηση με την φοροκαταιγίδα των νέων χαρατσιών οδηγεί σε απόγνωση πλατειά λαϊκά στρώματα, την ώρα που με τον μπαμπούλα της «χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους» πετιούνται στον καιάδα της ανεργίας δεκάδες χιλιάδες δημόσιου υπάλληλοι, η κυβέρνηση μοιράζει εκατομμύρια ευρώ στους «πράσινους» συνδικαλιστές που ηγούνται τις ξεπουλημένης συνδικαλιστικής εργατοπατερίας.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που αποκαλύφθηκε ότι  με υπογραφή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δημήτρη Ρέππα δυο αστικές εταιρείες Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα της ΑΔΕΔΥ έχουν πάρει συνολικά από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων μόνο φέτος 2.235.521 ευρώ!!!

Σήμερα πάλι στην φυλλάδα «Πρώτο Θέμα» διαβάζουμε –και βλέπουμε τα αποκαλυπτικά έγγραφα που δημοσιεύει- ότι: «Τα υπουργεία Παιδείας και Εργασίας επιχορηγούν το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ με 1,735 εκατ ευρώ, ενώ στη "μητρική" ΓΣΕΕ δίνουν άλλα 350.00 για "εκλογοαπολογιστικά συνέδρια"! Το συνολικό ποσό των τριών αποφάσεων ξεπερνά τα 2 εκατ ευρώ φανερώνοντας πως λεφτά υπάρχουν, αλλά μόνο για τους "πράσινους" συνδικαλιστές».

Βλέπετε τα καλόπαιδα της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας για να μπορούν να εκτελούν τον βρόμικο ρόλο τους πρέπει να «μπουκώνονται» και με χρήματα του σκληρά φορολογούμενου λαού.http://tsak-giorgis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.