Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε τον νέο λογαριασμό της ΔΕΗ!Δείτε τον νέο λογαριασμό της ΔΕΗ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο επόμενος λογαριασμός της ΔΕΗ θα είναι κάπως έτσι… Άντε και καλό κουράγιο σε όλους!!!2 σχόλια:

 1. Εμένα σήμερα μου ήρθε ο κεφαλικός νομίζω ή μήπως ήταν το τέλος επιτηδεύματος; Ναι ναι, το τέλος επιτηδεύματος ήταν.
  Θα ακολουθήσει ο κεφαλικός και το τέλος ακίνητης.
  Επιτέλους ας γίνει το εναρκτήριο λάκτισμα αυτή η πρωτοβουλία.
  Να μην πληρώσει κανείς, ας κάνουμε ότι μπορούμε.
  Ο κόσμος είναι φοβισμένος, η τρομοκράτηση, οι απειλές, πιάνουν τόπο. Ας προσπαθήσουμε να συμβάλουμε δίνοντας κουράγιο και λίγο θάρρος να πεισθεί ο κόσμος ότι κανείς δεν είναι και δεν πρέπει να είναι μόνος του.
  Μέσα από τα σωματεία΄, από τους συλλόγους στις γειτονιές, ας κάνουμε ότι μπορούμε να πιάσει τόπο αυτή η προσπάθεια και ας πούμε ότι θα είναι πολύ κοντά και μια ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. στον blackbedlam:
  Μακάρι φίλε μου απ΄ το νά ΄μαστε μες την κατάθλιψη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.