Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2011

Τρελό σουξέ


Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τη χώρα μας, αφού –μέσα σε 25 μόνο λεπτά- ο Γιώργος Παπανδρέου αποδέχτηκε όλους τους όρους της Άγκελα Μέρκελ και του Νικολά Σαρκοζί. Η νέα επιτυχία της χώρας επετεύχθη μέσω τηλεδιάσκεψης, για να μην ξοδευόμαστε σε εισιτήρια.Ο Γιώργος Παπανδρέου έπεισε την Άγκελα Μέρκελ και τον Νικολά Σαρκοζί πως δεν είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει η Ελλάδα στη δραχμή, γιατί θα πληγούν ανεπανόρθωτα οι γαλλικές τράπεζες και η γερμανική οικονομία.

Μέρκελ και Σαρκοζί δήλωσαν πεπεισμένοι πως το μέλλον της Ελλάδας είναι στο ευρώ, ενώ το μέλλον των Ελλήνων είναι στον πούτσο καβάλα.
Η κυρία Μέρκελ και ο κ. Σαρκοζί επέμειναν στη μεγάλη σημασία που έχει η αυστηρή εφαρμογή του προγράμματος της τρόικας –για τις οικονομίες των χωρών τους-, ενώ επεσήμαναν πως οι επόμενες δόσεις θα καταβληθούν μόνο όταν οι Έλληνες δουν του κώλου τους την τρύπα.
Η κυρία Μέρκελ απηύθυνε και μήνυμα στον ελληνικό λαό, λέγοντας πως οι Έλληνες δεν πρέπει να δυσανασχετούν από το γεγονός πως η ελληνική κυβέρνηση είναι διακοσμητική και η τύχη τους βρίσκεται σε ξένα χέρια, αλλά, αντιθέτως, θα πρέπει να είναι ευτυχισμένοι.
Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με την κυρία Μέρκελ, αφού στην Ελλάδα δεν υπήρχαν ποτέ κυβερνήσεις και πολιτικοί – διαχρονικά, στην Ελλάδα υπάρχουν, απλώς, άνθρωποι που είναι στα πράγματα.
Α ναι, υπάρχουν και μερικά εκατομμύρια ραγιάδες με ένδοξους προγόνους, βαριά αμορφωσιά και χαμηλή αυτοεκτίμηση.
πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.