Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΗΧΗΤΙΚΟ: Ο Γιώργος Αυγερόπουλος εξηγεί πώς ο Βενιζέλος μας κάνει Αργεντινή

Λέει μεγάλες ΑΛΗΘΕΙΕΣ ο Αυγερόπουλος, ένας από τους λίγους τηλε-δημοσιογράφους που δεν είναι "αλήτες, ρουφιάνοι..."
ΗΧΗΤΙΚΟ: Ο Γιώργος Αυγερόπουλος εξηγεί πώς ο Βενιζέλος μας κάνει Αργεντινή
Μπορεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος να δήλωσε ότι δεν θα γίνουμε Αργεντινή, ο Γιώργος Αυγερόπουλος όμως έχει άλλη άποψη. Ο γνωστός δημοσιογράφος περιγράφει την αργεντινοποίηση της Ελλάδας, αποτέλεσμα της πολιτικής του ΔΝΤ και των ντόπιων υποτακτικών:


1 σχόλιο:

  1. Τα είδα όλα τα βίντεο, και... "τα είδα όλα". Μοναδικό μελανό σημείο η παρέμβαση του Κακλαμάνη... που είπε δεκάδες συγνώμες λέγοντας ότι... δεν παρεμβαίνει, αλλά τελικά παρενέβη για να... βρίσει εμμέσως πλην σαφώς τον παρουσιαστή του σταθμού (επειδή είπε κάτι για ελικόπτερα που θα μαζέψουν τους προδότες και... θίχτηκε ο καημένος, o ΠΑΣΟΚος Κακλαμάνης). Εεεε.... Δεν μας χέζεις κι εσύ βρε Κακλαμάνη? Αη σιχτίρ από δω χάμω εσύ ΤΙ έκανες κατά των προδοτών στο κόμμα σου? Αντε και γαμ... κι εσύ και οι "αγώνες σου", ΔΕΚΑΝΙΚΙ λαμόγιων... άααα μα πιααα...

    E, επειδή νευρίασα, πήρα την εξής "εκδίκηση":

    -Μια και μιλάμε για Αργεντινή, την οποία ο Βενιζέλος δεν δίστασε να υποτιμήσει σοβαρά θεωρώντας την "παράδειγμα προς αποφυγή" (ταυτιζόμενος με τα λαμόγια της Αργεντινής αφού το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ πρόγραμμα ακολουθεί...)

    Νέο βίντεο:
    Benito Vazelini (Greek subs, Virtual Actors) #Venizelos exposed by Dimitris #Kazakis

    http://www.youtube.com/watch?v=zw90h7ekFpE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.