Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Καρατζαφέρης: Επίγονος του Μανιαδάκη και Γκοτζαμάνη



Καρατζαφέρης: Επίγονος του Μανιαδάκη και Γκοτζαμάνη
«Ακούω ότι δημιουργούνται «διάφοροι σχηματισμοί» κατά γειτονιές στην πόλη μας. Αυτό μου θυμίζει «Δεκέμβρη του ’44″… Θα δημιουργηθεί «πολιτοφυλακή» κατά γειτονιά. Δημιουργείται ένα «κράτος εν κράτει». Οδηγούμαστε σε επικίνδυνα αδιέξοδα».
Γ. Καρατζαφέρης
_____________
Μόλις χτες το μεσημέρι σύντροφος του μπλοκ μας σχολίαζε κάποια λεγόμενα του Καρατζαφύρερ στον Παπούλια. Χτες πάλι ακούσαμε τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να μας λέει, στο δελτίο ειδήσεων του Αλτερ, ανάμεσα στα άλλα ψέματα και ανοησίες του, ότι του πρότεινε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας να τοποθετήσει πρωθυπουργό τον έλληνα αρχικαραβανά!!!! (Δείτε το βίντεο).
Σήμερα διαβάζοντας την ερώτηση που κατέθεσε το κόμμα του στην βουλή, ζητώντας απαντήσεις από τον πρωθυπουργό ανατριχιάζεις. Μέσα σε λίγες λέξεις ξετυλίγεται ο φασισμός σε όλο του το μεγαλείο:
«Η κατάσταση της οικονομίας είναι κάτι περισσότερο από τραγική. Οι διαρκείς περικοπές μισθών, η αύξηση της ανεργίας, τα απανωτά «χαράτσια» οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον ελληνικό λαό σε απόγνωση, που μπορεί να μετατραπεί σε κοινωνική αναταραχή, την οποία, μάλιστα, ετοιμάζονται να υποδαυλίσουν οργανωμένοι φορείς της Πολιτείας. Οταν διατυπώνονται δημοσίως, είτε σε ανοιχτές συγκεντρώσεις ή από την τηλεόραση, προτροπές για μαζική αντίδραση απέναντι στη νομιμότητα, ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι τέτοιες δηλώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθούν για ανεξέλεγκτη «επαναστατική γυμναστική».

Ερωτάσθε:
1. Εχετε υπ’ όψιν σας τέτοιες προπαρασκευαστικές ενέργειες;
2. Πώς σκέπτεστε να αντιμετωπίσετε το ενδεχόμενο ενός πιθανού διχασμού της ελληνικής κοινωνίας ή ακόμα και εμφύλιας συρράξεως, δεδομένης της πολιτικής πρακτικής σας που οδηγεί τη μία κοινωνική τάξη απέναντι στην άλλη;».
Εχει απόλυτο δίκιο η γ.γ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, που από το βήμα της βουλής σήμερα χαρακτήρισε αυτούς που στελεχώνουν το ακροδεξιό μόρφωμα του Καρατζαφύρερ «λαγούς της κυβέρνησης και «επιγόνους του Μανιαδάκη και του Γκοτζαμάνη οι οποίοι ονειρεύονται να οδηγήσουν την Ελλάδα στην εποχή του ρετσινόλαδου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.