Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΖΑΚΗ-Ε.ΠΑ.Μ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΦΑ ΠΕΜΠΤΗ 29-9-11 7:00 μμ




2 σχόλια:

  1. Μη πιστεύετε σε νεράιδες. Φανταστείτε πως εμεις είμαστε άγρια άλογα και οι δανειστές ειναι οι δαμαστές μας. Το κούρεμα λοιπόν ειναι ενα ακόμα απο τα κόλπα τους για να μας πείσουν να φορέσουμε το σαμάρι. Αν το δεχτούμε δεν θα μπορέσουμε ποτε να το πετάξουμε απο πανω μας και το χειρότερο, ουτε τα παιδιά μας, ουτε και τα παιδιά των παιδιών μας.

    Ετσι για παράδειγμα, πειτε οτι τα 360 δις γίνανε 180.
    Ομως αφού πρεπει να δανειστούμε για να πληρώσουμε ΜΟΝΟ τους τοκους σε λιγα χρόνια θα'μαστε παλι στα σημερινά επίπεδα χρέους αλλα με το σαμάρι ηδη περασμένο και τα ηνία στα χέρια τους.

    Το μεγαλύτερο μερος απο τα "δάνεια" δεν τα πήραμε ποτέ στα χέρια μας. Ηταν απλώς παράνομα συμβόλαια ψηφιακών δηθεν χρημάτων, μαγειρεμένων απο τη Γουώλ Στρήτ, που παρουσίαζαν το έλλειμα μας χαμηλότερο για να μας βάλουν στην ευρωζώνη μιας και τα κριτήρια του Μάαστρηχτ επέτρεπαν μεχρι 3% του ΑΕΠ.

    Αυτο το έκαναν με το αζημίωτο φυσικά (200 εκτ ευρώ σε αμοιβές πηρε η Γκολντμαν για το μαγείρεμα) αλλά και κυρίως για να μας χρησιμοποιήσουν σαν κερκόπορτα απ'όπου θα είχαν πρόσβαση σε ολη την Ευρωζώνη μεσω των ομολόγων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σεισαχθεια ναι,ποτε κομμουνισμος ομως.κοινωνικη δικαιοσυνη απαραιτητη.πως μπορει να επιτευχθει αυτο αγνωστο.ποτε κανεις ηγετης δεν αποδειχθηκε αδιαφθορος.ισως ο Γκαντι αλλα ουτε γι' αυτο ειμαι σιγουρη.πιστευω οτι η εξουσια διαφθειρει.με λιγα λογια φοβαμαι οτι ακομη και αν μπορουσαμε να απαλλαγουμε απο την διεθνη εξουσια στην οποια πεσαμε απο τοσα χρονια[1000 και βαλε]παλι τιποτα το σωστο δεν θα μπορουσε να γινει.η ιστορια του πλανητη αυτο μας δειχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.