Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Τι τρέχει με τα Goody's; Πάνε για λουκέτο;



Απλήρωτους εδώ και 4 μήνες έχει αφήσει τους εργαζόμενούς του ιδιοκτήτης υποκαταστήματος της γνωστής – πασίγνωστης – αλυσίδας γρήγορου φαγητου Goody’s, όπως...καταγγέλουν οι ίδιοι! Η έρευνα ξεκίνησε από εργαζόμενο που δήλωσε ότι έχει να δει το χρώμα του χρήματος από τον περασμένο Απρίλιο, όταν και πήρε τον μιvσθό του για τελευταία φορά!

Η κατάσταση μάλιστα στο συγκεκριμένο υποκατάστημα των Goody’s, πήγε άσχημα όλο το καλοκαίρι με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι πλέον να φοβούνται περισσότερο ότι η επιχείρηση θα κλείσει παρά για το αν θα καθυστερήσει κι άλλο ο μισθός τους. Δυστυχώς, απο επικοινωνία που είχαν οι ίδιοι με άλλους συναδέλφους τους, φάνηκε ότι η κατάσταση είναι δραματική σε πολλά ακόμη υποκαταστήματα της συγκεκριμένης αλυσίδας εστιατορίων.


Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ίδιων των εργαζομένων, ένα τεράστιο ποσοστό που μπορεί και να ξεπερνά το 30% των υποκαταστημάτων που λειτουργούν σήμερα, έχει σταματήσει να καταβάλλει μισθούς και επιδόματα αλλά παρουσιάζει επιπλέον και αδυναμία να πληρώσει ακόμη και τρέχοντες λογαριασμούς! Μάλιστα κάποιοι εργαζόμενοι δίνουν ως παράδειγμα συγκεκριμένο υποκατάστημα που άφησε απλήρωτο το ενοίκιο για σχεδόν ένα χρόνο (!!!) πριν κλείσει οριστικά...



Οι εργαζόμενοι τώρα ελπίζουν σε ένα θαύμα, μια μικρή έστω αναθέρμανση της κίνησης στα εστιατόρια όπου εργάζονται, τώρα που ο κόσμος επιστρέφει από τις διακοπές του, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, φοβούνται πως πολύ σύντομα θα χτυπήσουν την πόρτα του ΟΑΕΔ...

Προς το παρόν εργάζονται απλήρωτοι, την βγάζουν με δανεικά και κάνουν το Σταυρό τους για ένα καλύτερο Φθινόπωρο...

(βάσει καταγγελίας εργαζομένου)http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.