Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2011

Αποποινικοποίηση των ναρκωτικών και ποινικοποίηση των αγώνων απεργάζονται οι δωσίλογοι.Όχι στη χαύνωση – καταστολή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ.)
Βάσει του υπό κατάρτιση νομοσχεδίου για τα ναρκωτικά που παρουσιάστηκε την Τρίτη 2.8.11 στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, ως δήθεν αναβάθμιση του θεσμικού πλαισίου των ναρκωτικών προβλέπονται μεταξύ άλλων η πλήρης αποποινικοποίηση -και μάλιστα για πρώτη φορά- της χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Διατηρείται μειωμένο σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών, ως και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη.
Παράλληλα, ξεκινάει η χορήγηση μεθαδόνης από τα νοσοκομεία της χώρας στις 15 Σεπτεμβρίου, “ώστε να εξαλειφθεί η λίστα αναμονής για την μεθαδόνη”. Σε πρώτη φάση θα ενταχθούν στο πρόγραμμα όλα τα νοσοκομεία της χώρας και στην συνέχεια θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν και τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Ο αρμόδιος υπουργός διευκρίνισε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο σύστημα και πιστοποιημένα φαρμακεία ενώ έκανε αποδεκτή πρόταση για την χορήγηση μεθαδόνης από πιστοποιημένους γιατρούς.
Η κυβέρνηση των αδίστακτων δωσίλογων ΕΕ-ΔΝΤ και ντόπιου κεφαλαίου, αντιλαμβάνεται ότι μόνον εξαρτημένοι και χειραγωγημένοι με πλύση εγκεφάλων από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, με άγρια καταστολή, αλλά και με ναρκωτικές ουσίες εργαζόμενοι και κοινωνικές ομάδες μπορούν να αποδεχτούν την ιδέα ότι η φτώχεια και η εξαθλίωση, στην οποία βυθίζουν το λαό -δεσμώτη των διεθνών αρπακτικών τοκογλύφων- για 4 δεκαετίας, είναι αναγκαίο κακό για να σωθεί η χώρα! Επιτέλους, το πρόγραμμα-όνειρο του Γ.Α.Π., όπως το είχε εκφράσει υπό την ιδιότητα του Υπουργού Παιδείας από το 1997 («Θα δοθεί η δυνατότητα στον χρήστη κάναβης να καλλιεργεί σπίτι του μια μικρή ποσότητα χασίς για προσωπική του και μόνο χρήση»!), γίνεται πραγματικότητα... Εδώ βοήθησε και μια ολόκληρη μακροχρόνια εκστρατεία για την προώθηση της ιδεολογίας της "μαστούρας", πλασαρίσματος της "ναρκο-χαύνωσης", ενός εθισμού της κοινής γνώμης, συχνά μάλιστα και με δήθεν “προοδευτικό”, “ελευθεριακό” μανδύα.
Είχαμε αντιληφθεί τους δωσίλογος σε ρόλο “μεσάζοντα” των χρηματοπιστωτικών αρπακτικών για τη βύθιση της χώρας σε καθεστώς μακροχρόνιας θανατηφόρου εξάρτησης-αφαίμαξης, μέσω της μαύρης τρύπας του δημοσίου χρέους. Τους μάθαμε να εκβιάζουν το λαό και να εκλιπαρούν τα όργανα του πολυεθνικού κεφαλαίου για την κάθε επόμενη δόση χρέους, δεσμεύσεων και καταστροφής. Τώρα υιοθετούν απροκάλυπτα και το ρόλο του πλασιέ-πωλητή ναρκωτικών! Πλασάρουν τη μαζικοποίηση της εξάρτησης από ψυχότροπες ουσίες ως αναγκαίο συνοδευτικό στοιχείο της εξάρτησης του λαού και της χώρας από την χούντα-κατοχή ΕΕ-ΔΝΤ!
Το πρόβλημα των εξαρτήσεων και των ναρκωτικών, δεν ανάγεται στο ψευτοδίλλημα ποινικοποίησης-αποποινικοποίησης. Έχει να κάνει με ένα κόσμο που είναι αβίωτος, λόγω της εκμετάλλευσης, της εξαθλίωσης, της ταπείνωσης, της καταπίεσης και της αποξένωσης, που ωθούν τον αδύναμο άνθρωπο, όποιον δεν προτάσσει το δρόμο του αξιοπρεπούς συλλογικού αγώνα, στη λύση της αυτοκαταστροφικής ψευδαίσθησης “φυγής απ' την πραγματικότητα”. Όπως έχει δείξει η εμπειρία π.χ. της Ολλανδίας, η μονομερής αποποινικοποίηση των “μαλακών” λειτουργεί ως όχημα για το πέρασμα στη χρήση “σκληρών” ναρκωτικών και για τη μαζική διάδοσή τους σε όλο και πιο μικρές ηλικίες. Και δεν είναι μόνο τα ναρκωτικά. Είναι και άλλες πιο παραδοσιακές (αλκοόλ, τζόγος) αλλά και πιο σύγχρονες (π.χ. εξάρτηση από το διαδίκτυο) αυτοκαταστροφικές μορφές ψυχοσωματικών εξαρτήσεων.
Ο ρόλος των αδίστακτων δωσίλογων, γίνεται πιο φανερός, με την τεράστια επέκταση-εδραίωση των προγραμμάτων μεθαδόνης, δηλαδή, των προγραμμάτων χρόνιας διαχείρισης-διαιώνισης και επέκτασης της εξάρτησης. Η επιλογή αυτή αντιστρατεύεται και υπονομεύει τη λειτουργία των “στεγνών” προγραμμάτων απεξάρτησης.
Επιπλέον, είναι προκλητική: τη στιγμή που διαλύεται το σύστημα υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης και της παιδείας στο βωμό των “μνημονιακών” πολιτικών, βρίσκουν πόρους για την εξάπλωση-θέσμιση της διαχείρισης της εξάρτησης μέσω χορήγησης μεθαδόνης και από φαρμακεία... Κόβουν από την παιδεία και την υγεία για να δώσουν στην εξάρτηση!
Το ίδιο σενάριο είδαμε και στην Αργεντινή, στη φάση της χρεοκοπίας. Μετά τη μαζική συμμετοχή της νεολαίας στις κινητοποιήσεις, υιοθετήθηκε πρόγραμμα εξόντωσής της. Ακαριαία διαδόθηκε το «ΠΑΚΟ» - το ναρκωτικό που γέννησε η κρίση . Το ναρκωτικό αυτό παρασκευάζεται από τα υπολείμματα της κατεργασίας της κοκαΐνης. Η επίδραση του πάκο είναι άμεση. Προκαλεί ευφορία, αλλά κυρίως απάθεια και ο χρήστης δεν πεινά, αλλά ούτε μπορεί να κοιμηθεί για πολλές ώρες. Το πάκο επιδρά στους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου και ο χρήστης χάνει την επικοινωνία του με το εξωτερικό περιβάλλον. Επίσης προκαλεί μεγάλες βλάβες στους πνεύμονες και στην καρδιά. Μέσα σε 6 μήνες μπορεί να προκαλέσει τη νέκρωση του εγκεφάλου!
Ο λαός μας δεν θα υποκύψει στα νέα μέτρα ύπουλης καταστολής. Μένει πιστός στην προτροπή του Ρήγα του Βελεστινλή: "συλλογάται καλά όποιος συλλογάται ελεύθερα". Το δίλημμα είναι σαφές: Ή με τη ζάλη, ή με την πάλη. Δεν θα επιτρέψουμε την εξόντωση της νεολαίας μέσω εξαρτήσεων.
Η ανατροπή του καθεστώτος των αδίστακτων δωσίλογων γίνεται θέμα δημογραφικής επιβίωσης της νεολαίας, του λαού μας. Η απάντηση του κινήματος θα είναι μία: εναργής, συνειδητός αγώνας μέχρι τη νίκη. 

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΠΑΜ)
Αθήνα 3-8-2011

6 σχόλια:

 1. Oι διεργασιες συγκροτησης,οργανωσηςκαι αναληψης δρασης των ΕΠΑΜ,σ ολη τη χωρα,αποτελουν πλεον αδηριτη αναγκη.Προτεινω την κηρυξη Γενικης Απεργιας με διαρκεια δυο εβδομαδων αρχομενης απο την 3η Σεπτεμβριου και με προοπτικη - αν δεν εχουν βρει ακομα διαθεσιμο ελικοπτερο οι κοινωνικοι και εθνικοι αποικοδομητες - να συνεχιστει ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ,περιφρουρωντας ταυτοχρονα την Αλληλεγγυη μας,προσφεροντας με το συστημα της ανταποδοτικης τακτικης,ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΟΠΟΙΑ υπηρεσια ειναι σε θεση να προσφερει ο καθενας στους συμπολιτες που την χρειαζονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 3 συγκινητικά κείμενα της ΕΠΟΝ για τον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά που γράφτηκαν το 1946. Μας δείχνουν ότι η μάχη για την ελευθερία της χώρας μας συνδεόταν πάντα με την μάχη ενάντια στα ναρκωτικά.
  Έχω πειστεί ακόμα περισσότερο με την παραπάνω ανακοίνωση ότι το ΕΠΑΜ είναι στο σωστό δρόμο!

  Πρώτο:
  http://www.freeforum-gr.net/index.php?topic=1510.0;wap2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεύτερο:
  ΔΩΡΟ "ΣΥΜΜΑΧΙΚΟ" ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΦΡΟΥΤΟ

  Αυτοί που σκορπούν το χασίς μας θέλουν πάντα σκυφτούς και υποταχτικούς, γιατί δε θέλουν να σηκωθεί αυτός ο τόπος.

  Ενάντια στην ξαστεριά της σκέψης

  Στο μέτωπο για την καταπολέμηση του χασίς η ΕΠΟΝ καταβάλλει σήμερα κάθε προσπάθεια. Στο Βόλο οι ΕΠΟΝίτες ξερίζωσαν φυτείες από κανναβούρι. Σ’ ολόκληρη τη Θεσσαλία έγιναν διαλέξεις. Επιτροπές νέων παρουσιάστηκαν στο Δεσπότη και στον Εισαγγελέα και ζήτησαν τη βοήθειά τους για να σταματήσουν το ξάπλωμα του χασίς. Ολούθε, σ’ όλες τις περιοχές συγκροτείται ένα γερό μέτωπο για τη σωτηρία της νέας γενιάς. Οι οργανώσεις μας παίρνουν τη θέση τους. Μα κι οι φίλοι της Νεολαίας πρέπει να βοηθήσουν.

  Στη Μακεδονία, μονάχα στη Θεσσαλονίκη, λειτουργούν εξακριβωμένα 37 τεκέδες. Παρά τις συχνές υποδείξεις, ο κ. Διοικητής του αστυνομικού τμήματος δεν έκλεισε τον τεκέ της γειτονιάς. Έχουν ώρα για τέτοιες δουλειές τα "όργανα της τάξης"? Αν επρόκειτο για καμιά γιορτή, καμιά εκδρομή, μια θεατρική παράσταση, τότε μάλιστα χτυπούν συναγερμό!
  Στην Ήπειρο το χασίς φτάνει μπόλικο και καλά συσκευασμένο στην Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα. Στρατιωτικά αυτοκίνητα το μεταφέρουν ακόμη από την Αθήνα στην Άρτα. Πάνε πια οι καιροί που για τη μεταφορά οι έμποροι του χασίς μεταχειρίζονταν τα πιο απίθανα μέσα. Τώρα κινείται πάνω στους δημόσιους δρόμους και χαίρει "συμμαχικής" προστασίας.

  Στην Πάτρα από μια έρευνα σε ένα τμήμα της πόλης βρέθηκε πως τα 30%-40% κάπνιζαν χασίς.

  Και τώρα στην Αθήνα. Πολλά επεισόδια θα μπορούσε να αναφέρει κανείς. Μια μάνα ριχνόταν έξαλλη ένα βράδυ μέσα σ’ ένα συνοικιακό τεκέ και τραβούσε την 11χρονη κόρη της που κάπνιζε μαζί με άλλες γυναίκες χασίς.

  Ένας θανάσιμος κίνδυνος αγκαλιάζει την Ελλάδα. Το δράμα του χασίς ξετυλίγεται σε μεγάλη έκταση. Μια σταυροφορία αρχίζει τώρα σ’ όλη τη χώρα μας. Σ’ αυτή πρωτοστατούν οι νέοι, η ΕΠΟΝ.

  Κανείς δε θα μπορούσε να φανταστεί πως άμα τελείωνε ο πόλεμος θάφτανε σ’ αυτή τη μαρτυρική χώρα, που περίμενε βοήθεια, σα δώρο "συμμαχικό" τούτο το καταραμένο φρούτο!

  Πως μπορεί σε τούτη τη φωτεινή γωνιά της γης ν’ αναδίνονται οι καπνοί του χασίς πέρα ως πέρα, ως τα ρημαγμένα χωριά μας?

  Εδώ που όλα απ’ την αρχαία εποχή μιλούν για ξαστεριά στη σκέψη, πως μπορεί να υπάρχουν κορμιά τσακισμένα απ΄ αυτό το δηλητήριο? Μυαλά θολωμένα απ΄ τη φριχτή νάρκη?

  Ένα δράμα μεγάλο ξετυλίγεται στη χώρα μας. Ένα χέρι σατανικό, χέρι ξένο, οργανώνει και κατευθύνει όλη αυτή την προσπάθεια για το μπάσιμο και ξάπλωμα του χασίς στην Ελλάδα. Είναι το Εγγλέζικο χέρι πούχει ξεσκολίσει στις αποικίες. Αιώνες ολόκληρους σκορπάει το χασίς στις Ινδίες, στην Κίνα, στην Αίγυπτο, για να θεμελιώσει πιο γρήγορα την κυριαρχία του.

  Πριν από τον πόλεμο μόνο σε δύο τρεις μεγάλες πόλεις υπήρχαν καταγώγια και χασισοποτεία. Θυμάται έτσι κανείς μ΄ ανατριχίλα τα’ ανθρώπινα ράκη που γυρόφερναν στη Βαρβάκειο ή στην Καστέλα!

  Με πολεμική σβελτάδα τώρα, μεταφέρεται σε χοντρές πλάκες απ΄ τα Αγγλικά λιμάνια της Μέσης Ανατολής. Καλοπληρωμένοι πράκτορες, αφού το μετατρέψουν στα γνωστά "τσιγαριλίκια", το μοιράζουν σ΄ όλα τα μικρομάγαζα. Όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί για τα ποικιλόμορφα στρατεύματα και το χασίς όλο και ξαπλώνεται και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας.

  Οι αντίπαλοι της ΕΠΟΝ στη Β’ Ολομέλεια του ΚΣ στάθηκαν όλοι σ’ αυτό τον κίνδυνο. Όλοι μίλησαν με τα πιο χτυπητά λόγια για το χασίς.

  Μια πλάκα ολόκληρη χασίς, είπε ένας αντιπρόσωπος, συσκευασμένη στο εξωτερικό, πουλιέται στη Λαμία μόνο 2.000 δραχμές και με μεγάλη ευκολία.

  Πριν από τον πόλεμο λίγα δράμια χασίς απαιτούσαν μερικά χιλιάρικα. Τώρα όμως οι "σύμμαχοι", γενναιόδωροι, ξεχνούν τις τιμές όπου πρόκειται για κάτι τέτοια. συνεχεια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. .. Στη Θεσσαλία το χασίς φτάνει με καράβια της Ούνρα στο Βόλο. Ως τα σήμερα στο Βόλο έχουν ανακαλυφθεί 13 τεκέδες και στέκια. Σ’ αρκετά περιβόλια καλλιεργούν το κανναβούρι, το φυτό του χασίς. Σε ορισμένους τεκέδες συχνάζουν και χωροφύλακες. Αντίκρυ στους στρατώνες (Ν. Ιωνία Βόλου) υπάρχει ένα καφενεδάκι, που αποκλειστικά πουλάει χασίς στους φαντάρους. Στη Λάρισα οι τεκέδες ξεπερνούν τους 10. Υπάρχουν ακόμα τρεις γνωστοί τεκέδες στα Τρίκαλα - Καρδίτσα.

  Στις μεγάλες θεσσαλικές πόλεις όλο αυτό το δράμα ολοκληρώνεται με τα κρυφά πορνεία, όπου παρασύρονται άνεργες εργάτριες, ακόμη όμως και μαθήτριες.

  Χαίρει "συμμαχικής" προστασίας

  Στη Μακεδονία, μονάχα στη Θεσσαλονίκη, λειτουργούν εξακριβωμένα 37 τεκέδες. Παρά τις συχνές υποδείξεις, ο κ. Διοικητής του αστυνομικού τμήματος δεν έκλεισε τον τεκέ της γειτονιάς. Έχουν ώρα για τέτοιες δουλειές τα "όργανα της τάξης"? Αν επρόκειτο για καμιά γιορτή, καμιά εκδρομή, μια θεατρική παράσταση, τότε μάλιστα χτυπούν συναγερμό!

  Στην Ήπειρο το χασίς φτάνει μπόλικο και καλά συσκευασμένο στην Πρέβεζα, Πάργα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα. Στρατιωτικά αυτοκίνητα το μεταφέρουν ακόμη από την Αθήνα στην Άρτα. Πάνε πια οι καιροί που για τη μεταφορά οι έμποροι του χασίς μεταχειρίζονταν τα πιο απίθανα μέσα. Τώρα κινείται πάνω στους δημόσιους δρόμους και χαίρει "συμμαχικής" προστασίας.

  Στην Πάτρα από μια έρευνα σε ένα τμήμα της πόλης βρέθηκε πως τα 30%-40% κάπνιζαν χασίς.

  Και τώρα στην Αθήνα. Πολλά επεισόδια θα μπορούσε να αναφέρει κανείς. Μια μάνα ριχνόταν έξαλλη ένα βράδυ μέσα σ’ ένα συνοικιακό τεκέ και τραβούσε την 11χρονη κόρη της που κάπνιζε μαζί με άλλες γυναίκες χασίς.

  Ένας θανάσιμος κίνδυνος αγκαλιάζει την Ελλάδα. Το δράμα του χασίς ξετυλίγεται σε μεγάλη έκταση. Μια σταυροφορία αρχίζει τώρα σ’ όλη τη χώρα μας. Σ’ αυτή πρωτοστατούν οι νέοι, η ΕΠΟΝ.

  Στο μέτωπο για την καταπολέμηση του χασίς η ΕΠΟΝ καταβάλλει σήμερα κάθε προσπάθεια. Στο Βόλο οι ΕΠΟΝίτες ξερίζωσαν φυτείες από κανναβούρι. Σ’ ολόκληρη τη Θεσσαλία έγιναν διαλέξεις. Επιτροπές νέων παρουσιάστηκαν στο Δεσπότη και στον Εισαγγελέα και ζήτησαν τη βοήθειά τους για να σταματήσουν το ξάπλωμα του χασίς. Ολούθε, σ’ όλες τις περιοχές συγκροτείται ένα γερό μέτωπο για τη σωτηρία της νέας γενιάς. Οι οργανώσεις μας παίρνουν τη θέση τους. Μα κι οι φίλοι της Νεολαίας πρέπει να βοηθήσουν.

  Είναι ένας εθνικός αγώνας για τη σωτηρία της νέας γενιάς και του λαού απ΄ τον αργό θάνατο του χασίς.

  Το χέρι το σατανικό, το χέρι το ξένο, δεν πρέπει σε τούτη την όμορφη , τη φωτεινή και την ελεύθερη χώρα, να συντρίψει κορμιά, να θολώσει μυαλά, να διαφθείρει ότι πιο πολύτιμο έχουμε: τα Ελληνικά νιάτα.

  _____________________________________________
  Τρίτο:

  Ο δρόμος της Νιότης!

  Στο γήπεδο, στη θάλασσα, στο βουνό χαίρονται χιλιάδες κορμιά. Κι αντηχούν στις ερημιές, στα δάση και στους κάβους τα τραγούδια μας. Μέσα στα γυμναστήρια ας πετιέται πιο ρωμαλέα και με πιότερη αλκή η νιότη της Ελλάδας. Στο όμορφο ελληνικό χωριό, στο βουνό, στη γαλάζια πολιτεία, εκεί δίπλα στη θάλασσα, που όλα αρμονικά φτιάχνουν το ελληνικό τοπίο, η νεολαία μας ας δώσει την απάντησή της στους διαφθορείς, στους εμπόρους του χασίς. Μια Ελλάδα ρημαγμένη απ’ τη θύελλα του πολέμου περιμένει χέρια δυνατά, μυαλά ξάστερα, για να σηκωθεί από τα συντρίμμια.

  Αυτοί που σκορπούν το χασίς μας θέλουν πάντα σκυφτούς, πάντα υποταχτικούς των, όπως έχουν εκατοντάδες εκατομμυρίων στις Ινδίες και στην Αφρική. Δε θέλουν να σηκωθεί αυτός ο τόπος. Τα σπίτια μας τα θέλουν γκρέμια, θέλουν τα παιδιά μας να σέρνονται στα υπόγεια και αυτοί καλοντυμένοι να καθοδηγούν αυτή την αχαλίνωτη διαφθορά. Μακριά απ’ το χασίς, μακριά απ’ τα σατανικά δίχτυα που απλώνουν ολόγυρα στους νέους. Να, αυτός είναι ο δρόμος για ένα καλύτερο αύριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτή ηπρόταση φωτοβολίδα της κατοχικής κυβέρνησης και των σκερβελέδων της Ιπποκράτους περί αποποινηκοποίησης των //μαλακών ναρκωτικών//είναι περα για πέρα αποπροσανατολιστική.Δεν έγινε τυχαία και γι αυτό σε οτιδήποτε προέρχεται απο κει θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί.Σίγουρα όμως επαναλαμβάνω αποπροσανατολίζει.Φυσικά αυτονόητο είναι ότι είμαστε ενάντια σε οποιαδήποτε εξαρτησιογόνο ουσία.
  Τώρα σε ότι αφορά αυτό καθαυτό το φυτό που ονομάζεται ινδική κάναβις πολύ κουβέντα έχει εχει γίνει και γίνεται και μια και είμαστε στο 2011 και οχι στο 1915 τίποτα δεν είναι άσπρο μαύρο. Υπάρχουν μελέτες επιστημονικές αντικρουόμενες πάμπολλες τις οποίες πρέπει να δούμε και με βάση παντα το ερώτημα[[είναι εθιστικό το χασις για τον άνθρωπο??]]
  Ας μη βιαστούμε ναπαντήσουμε.
  Δειτε λοιπόν μια ταινία η οπόία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από το 2007
  Η ταινία έχει τίτλο
  The Union The_business behind getting high

  αυτό το link είναι stream και δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους

  http://topdocumentaryfilms.com/the-union-the-business-behind-getting-high/

  Αυτό είναι Rapidshare είναι όμως free και υπάρχουν ελληνικοί υπότιτλοι
  http://rapidshare.com/files/207753242/The.Union.-.The.Business.Of.Getting.High-ANONYMOUS.zip

  ΕλληνικοίΥπότιτλοι σε εγγραφο srt
  http://www.freeprojectx.com/download-s1b5559f516.html
  Αποσυμπιέστε με RAR και σπρώχτε το μέσ στο Video
  πού παίζει.Κατά την άποψη μου αξίζει να το δείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.