Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2012

Μνημόνιο και ΜισάνθρωποιΤο τρελό με το Μνημόνιο δεν είναι μόνο το ίδιο. Είναι η μισανθρωπιά που απελευθερώνει ανάμεσα στις τάξεις εκείνων που τουποστηρίζουν. Βασιλικότεροι του βασιλέως ορισμένοι απ' αυτούς, αν είναι πολιτικοί, τώρα που βρήκανε παπά (Γκαουλάιτερ) ευκαιρία να θάψουν πέντε έξι (εκατομμύρια Ελληνες).

Αν πάλι είναι δημοσιογράφοι, καθηγητάδες ΑΕΙή άλλοι δημοσιολογούντες ου μην και μαϊντανοί των καναλιών, δεν μπορούν ορισμένοι νακρύψουν τη χαρά τους για τον όλεθρο που παθαίνουν οι άλλοι. Μιλούν για το κόψιμο των μισθών και συντάξεων με τη χαρά του κανίβαλου, όταν τεμαχίζει το θύμα του.

Οι ερίφηδες! Δεν υποκρίνονται καν τους θλίμένους ούτε θέλουν να κρυφτούν, ούτε η χαρά τους αφήνει.

"Νεκρές ψυχές". Τιμωροί της δεκάρας. Που όμως με έναν τρόπο μιαίνουν τις ψυχές των πολλών -αυτών που ταπεινώνουν και τρομοκρατούν.

Τι να κάνουμε; Ετσι γινόταν, έτσι γίνεται, έτσι θα γίνει1 Είναι στη φύση των ανθρώπων το αφύσικο. Το αφιλοσόφητο.

Ισως κάποτε στο μέλλον "στην άλλη ζωή" με τον τρόπο που το έλεγε ο Καρκαβίτσας, να μπορέσει ηπαιδεία να εξημερώσει περισσότερο τα ανθρώπινα ... 

Πηγή: Στάθης - Realnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.