Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

Η 1η συναντηση γνωριμιας και συγκροτησης του ΕΠΑΜ ΑΘΗΝΩΝ πραγματοποιήθηκε χθες σε κεντρικό σημείο.

Συζητήθηκαν οργανωτικά και άλλα πολιτικά ζητήματα που αφορούν στη διεύρυνση της ευρείας πολιτικο-κοινωνικής συμμαχίας την οποία φιλοδοξεί να συγκροτήσει το Μέτωπο.

Με σκοπό να μετάσχουν και όσοι δεν μπορούσαν να παρευρεθούν, ορίστηκε η επόμενη συνάντηση του ΕΠΑΜ ΑΘΗΝΩΝ να πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου, στις 19.00 π.μ. στο καφέ Lure (Ιπποκράτους 44).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.