Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ – ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΝΑΖΙ.




Ολοένα και περισσότερο περιπλέκεται η υπόθεση του «ελληνικού συνδέσμου», 
ή και «συνδέσμων» που εικάζεται ότι συναντήθηκαν το 2002 με τον Νορβηγό  Ναζί εκτελεστή, Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ, ο οποίος διατηρούσε επαφή με ακροδεξιές (φασιστικές) οργανώσεις, όπως φαίνεται από τις σχετικές αναφορές στο μανιφέστο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Associated Press, Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υπηρεσιών ασφαλείας επιβεβαιώνουν ότι ήταν ενημερωμένοι για την αυξημένη δραστηριότητα στις συνομιλίες μέσω Διαδικτύου φερόμενων μελών της νέας ναζιστικής οργάνωσης, η οποία όπως όλα δείχνουν συνδέεται με τις ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ επιθέσεις του νεοναζιστή Νορβηγού.
Οι δύο αξιωματούχοι, οι οποίοι προχώρησαν σε δηλώσεις υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, καθώς δεν ήταν εξουσιοδοτημένοι να μιλήσουν για τις υπό εξέλιξη έρευνες, είπαν ότι ο Μπρέιβικ δεν είχε εμφανιστεί στο ραντάρ τους ως «πιθανή απειλή», όπως αναφέρουν «Τα Νέα».
Προς το παρόν, οι Έλληνες αξιωματούχοι βρίσκονται σε επικοινωνία με την Ιντερπόλ για να αρχίσουν οι έρευνες μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Επισημαίνεται ότι η Ιντερπόλ έχει στη διάθεσή της στοιχεία για την υπόθεση, τα οποία θα γνωστοποιήσει και στις ελληνικές Αρχές.
Από αυτά που γράφει ο ψυχρός φασίστας εκτελεστής στη σελίδα 817 του μανιφέστου του με τίτλο «2083 Μια ευρωπαϊκή διακήρυξη ανεξαρτησίας», προκύπτει ότι ανάμεσα στα ιδρυτικά στελέχη της αντιισλαμικής οργάνωσης PCCTS Ναΐτες Ιππότες, υπήρχε και ένας Έλληνας ομοιδεάτης του.
Σύμφωνα με τον Μπρέιβικ, εκπρόσωποι από οκτώ ευρωπαϊκές χώρες συμμετείχαν σε «ιδρυτική συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2002». Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, ήταν δύο Άγγλοι, και από ένας Γάλλος, Γερμανός Ολλανδός, Ρώσος, Νορβηγός (προφανώς ο ίδιος), Σέρβος και Έλληνας. Τα ονόματά τους δεν αναγράφονται για να αποφευχθούν οι «εκπολιτιστικές μαρξιστικές/πολυπολιτισμικές διώξεις», σύμφωνα με τον Μπρέιβικ.
Στο μανιφέστο του έκτασης άνω των 1.500 σελίδων, ο Νορβηγός φασίστας εκτελεστής αναφέρει τη λέξη «Ελλάδα» σχεδόν 90 φορές και τις λέξεις «Έλληνες», «Έλληνας» και «ελληνικό» περίπου 270.
Ανάμεσα σε άλλα, στο κείμενό του περιλαμβάνει τα κόμματα και τις οργανώσεις των ευρωπαϊκών χωρών που τάσσονται κατά της μετανάστευσης.
Συγκεκριμένα για την Ελλάδα αναφέρει το Ελληνικό Μέτωπο (σήμερα Ελληνικές Γραμμές, www. metopo.gr), τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (σημειώνοντας ότι είχε ποσοστό 3,7% στις εκλογές του 2007), την Πατριωτική Συμμαχία (η οποία, όπως γράφει ο Μπρέιβικ, διαλύθηκε το 2007 αλλά η εφημερίδα της «Ελεύθερος Κόσμος» συνεχίζει να υφίσταται).
Ακόμα περιλαμβάνει τη Χρυσή Αυγή και την ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού «Αντεπίθεση», αλλά και στοιχεία για τον πληθυσμό των μουσουλμάνων στην Ελλάδα.
Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι στο κείμενο καταγράφονται πληροφορίες για την παραγωγή πετρελαίου και τα διυλιστήρια που λειτουργούν στη χώρα, καθώς και για τους πυρηνικούς σταθμούς σε όλη την Ευρώπη – στην Ελλάδα αναφέρεται ο ερευνητικός σταθμός του «Δημόκριτου».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.