Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Ενωμένο σαν μια γροθιά το αστικό κοινοβουλευτικό προσωπικό στην ολομέτωπη επίθεση ενάντια στα λαϊκά στρώματαΠολύ διδακτικό το κακοστημένο θέατρο που παίχτηκε  στην βουλή κατά την ψηφοφορία ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Αναφερόμαστε στην προσωρινή αποχώρηση των βουλευτών της Ν.Δ. Ολο το σκηνικό το παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε. Απ’ την αφετηρία της ομιλίας Πάγκαλου, τις αντιδράσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ, την παρέμβαση Παπανδρέου κλπ.

Όταν επανήλθαν μετά την προσωρινή τους αποχώρηση οι βουλευτές της Ν.Δ η παρέμβαση του Ευ. Βενιζέλου ήταν μια ανοιχτή ομολογία ότι το μαύρο μέτωπο που έχει εξαπολύσει ολομέτωπη επίθεση στα λαϊκά στρώματα, είναι ενωμένο σαν μια γροθιά! 

Δεν μπορούσε να υπάρχει πιο χαρακτηριστική ομολογία σ’ αυτό από την τοποθέτηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλου. Είπε τα πράγματα με το όνομα τους και ουσιαστικά έριξε την αντιμνημονική μάσκα της Ν.Δ: «Υπάρχει στην χώρα μας εικονική έλλειψη συναίνεσης και αυτό επιβεβαιώθηκε από τις τοποθετήσεις των περισσοτέρων κομμάτων. Του μεγαλύτερου φάσματος του κοινοβουλίου. Συμφωνούμε σε πολλά. Συμφωνούμε στα θεμελιώδη και στα κρίσιμα. Γιατί φοβόμαστε να το πούμε; Τι είναι αυτό που μας παρεμποδίζει;», είπε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που σίγουρα θα προκάλεσε αμηχανία στον κοινοβουλευτικό λόχο της Ν.Δ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.