Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011


Αποκλεισμένη η Βουλή από κλούβες και…φράχτες!

Αποκλεισμένη η Βουλή από κλούβες και…φράχτες!
Τοίχος ντροπής στη λεωφόρο Βασ.Σοφίας!
Όσοι φτάνουν στην Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος των ανθοπωλείων αντικρίζουν ξαφνικά έναν τοίχο να ορθώνεται μπροστά τους από σίδερο και πλέξιγκλας.  Εκτός, λοιπόν, από τα πρωτοφανήοικονομικά μέτρα της κυβέρνησης, πρωτοφανή μέτρα παίρνει τώρα και η ΕΛ.ΑΣ., στήνοντας φράχτες με σκοπό να αποκλείσουν τους διαδηλωτές από το Σύνταγμα. Ως αποτέλεσμα, οι «αγανακτισμένοι» έχουν χωριστεί στα δύο.
Αν και ακόμα η προσέλευση του κόσμου είναι ακόμα μικρή η αστυνομία είναι πανταχού παρούσα. Σε Ακαδημίας , Βασ. Σοφίας, Αμαλίας, Ηρ. Αττικού έχουν στηθεί κλούβες των ΜΑΤ.
Παρ’όλα αυτά,  οι  »αγανακτισμένοι» δεν πτοούνται και στη σελίδας τους στο facebook αναφέρουν «Φύγαμε» και «Το παιχνίδι είναι δικό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.