Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Tα ρεμάλια της χρεοκοπημένης τηλεοπτικής χούντας και...το τελευταίο γεύμα με τους Γερμανούς



«Περί ποί­ας Ακροδεξιάς ομιλούν οι Σταλινοπρολεταριοδημοκράται; Είπεν ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα! Το απεδείξαμεν ότι δεν είμεθα ακροδεξιοί, διά της χρησι­μοποιήσεως προσωπικοτήτων εξ όλων των ιδεολογικών χώρων, ακόμα και κομ­μουνιστών εις υπουργεία! Η Απριλιανή περίοδος ελληνοποίησε την Ελλάδα. Όλοι οι Έλληνες ηργάσθησαν ελληνικά, γόνιμα και παραγωγικά. Εις ποίον σημείον τους βλέπετε και τους βαπτίζετε ακροδεξιούς; Κοιταχθείτε εις τον καθρέπτην σας. Δεν βλέπετε τα χάλια σας, την ανικανότητα σας, τα σκοτάδια σας; Ακροδεξιούς ανύπαρκτους φαντάζεστε; Είσθε φαντάσματα».

 Στυλιανός Πατακός
_______________________________________
 
 Κοσώνη, Καραστεφανής, Ακριβοπούλου: Το αδήριτο τρίγωνο της φαιάς και ακατέργαστης καθεστωτικής προπαγάνδας. Τα εν λόγω πρόσωπα, σαν πιστά τσοπανόσκυλα της Χούντας, επιτέθηκαν χτες (βραδυνό δελτίο), Παρασκευή 13 Μάη, στον υπουργό Ταγμάτων Ασφαλείας, Χ. Παπουτσή! Λόγος της επίθεσης; Οι εντελώς προσχηματικές και πανικόβλητες δηλώσεις του υπ. Προ Πο περί μηδενικής ανοχής σε περιπτώσεις, που οι άνανδροι ταγματασφαλίτες (ΜΑΤ) αφήνουν στο δρόμο ετοιμοθάνατους-από το ξύλο- ανθρώπους.

Τα παραπάνω δημοσιογραφικά ρεμάλια λοιπόν, επιτίμησαν τον Παπουτσή διότι με τις δηλώσεις του αυτές,  λέει, καταρακώνεται το ηθικό των «ανδρών» των ΜΑΤ, οι οποίοι «προτιμούν να τραυματιστούν, παρά να τεθούν σε διαθεσιμότητα...».
Ομιλούμε φυσικά για κοπρόσκυλα, σαν αυτούς τους 5 βλαχόμαγκες που είδαμε να χτυπάνε άνανδρα τον πεσμένο στην άσφαλτο διαδηλωτή! Ο δε αστυνομικός συντάκτης Καραστεφανής, έφτασε στο σημείο να μεταφέρει την «απογοήτευση»  των «23χρονων παιδιών» (έτσι αποκάλεσε τα ΜΑΤ),που ανησυχούν μήπως χάσουν τη δουλειά τους...

 Τη σκυτάλη πήρε η... «θεωρητικός του κινήματος»,  Ακριβοπούλου (η οποία έχει σαφώς υψηλότερο βαθμό αντίληψης απ’ τα άλλα δύο...φυτά, Κοσώνη- Καραστεφανή), που ζήτησε την  παραίτηση του Παπουτσή, επειδή αυτός καταδίκασε τις βίαιες συμπεριφορές των Σωμάτων Ασφαλείας και το τηλεοπτικό ΧΟΥΝΤΟΓΛΕΝΤΙ έλαβε τέλος με την...Κοσώνη (ποιος το’ πε ότι δεν υπάρχουν αμπιγιέ τσόκαρα;), που - προφανώς κατ εντολήν – έκοψε τον Παπουτσή στον αέρα (ο οποίος στο μεταξύ είχε βγει για ν’ απαντήσει), με απότομο κι αγενή τρόπο.

Νομίζω ότι τα πράγματα είναι πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Οι παραπάνω παπαγάλοι του Αλαφούζου προειδοποιούν-ως άλλες ΧΗΝΕΣ ΤΤΟΥ ΚΑΠΙΤΩΛΙΟΥ- ότι ο εχθρός είναι ante portas. Το σύστημα της δωσιλογικής κλίκας  (πολιτικοί, μεγαλοεκδότες, εφοπλιστές και παπαγάλοι) κατέρρευσε και το μόνο όπλο, που του’χει απομείνει είναι πια η Αστυνομία.

Τα ΜΜΕ έχουν πάψει προ πολλού να είναι αποτελεσματικά, αφού στα κανάλια δεν έχει απομείνει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ σοβαρός άνθρωπος. Οι ΒROCKERS της Τρόικας και τα εγχώρια αφεντικά τους έχουν αντιληφθεί ότι στηρίζονται πλέον μόνο σε γελοία υποκείμενα (Χασαπόπουλος, Λυριτζής, Στάη, Πρωτοσάλτε κλπ) κι όπως είναι φυσικό, έχουν  εναποθέσει όλες τις τελευταίες ελπίδες τους στην Αστυνομία!
E, δεν  είναι φρόνιμο ο ίδιος ο υπουργός της Αστυνομίας ν’ απαξιώνει τα... 23χρονα παιδιά, που αποτελούν το τελευταίο προγεφύρωμα των απατεώνων. Τα...23χρονα παιδιά, κάνουν βέβαια τους μάγκες όταν έχουν να κάνουν με γυναίκες, συνταξιούχους και ανυπεράσπιστους διαδηλωτές, ενώ στην Κερατέα και στις συγκρούσεις με τους λιμενεργάτες μαζεύουν πολλά κιλά ξύλο, αλλά τι να κάνουμε; Είναι οι τελευταίοι φρουροί του συστήματος.

Εκεί, λοιπόν, εδράζεται η απέλπιδα επίθεση των σαλτιμπάγκων του ΣΚΑΙ κατά του Παπουτσή: Στην ανησυχία των ΝΤΑΒΑΔΩΝ ΤΟΥΣ (και νταβάδων της κοινωνίας), λέγοντάς του με άλλα λόγια: «Καταρρέουμε! Σταμάτα λοιπόν να πριονίζεις το κλαδί, πάνω στο οποίο καθόμαστε όλοι μας, ηλίθιε!» 

Πέραν τούτων όμως, προκύπτει κι ένα εύλογο ερώτημα: Σε ποια τρύπα θα κρυφτούν αύριο τα λογής λογής ρεμάλια της τηλεοπτικής Χούντας; Διότι τ’ αφεντικά τους, πολιτικά και οικονομικά, έχουν τη δυνατότητα να την...κοπανήσουν με τα ελικόπτερά τους. Μήπως η Κοσώνη, ο Καψής, η Μακρή, ο Παπαδημητρίου, ο Κώνστας κλπ, πιστεύουν ότι ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; Αν ναι, έχασαν! Ας θυμηθούν (αν το γνωρίζουν οι αστοιχείωτοι βέβαια), ότι οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ κατά την αποχώρησή τους τον Οκτώβρη του ’44, ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ! Τους υπόλοιπους, είτε τους εκτέλεσαν, είτε τους άφησαν εδώ, μήπως τους σώσουν οι Άγγλοι και η Δεξιά. Μόνο που σήμερα, δυστυχώς δεν υπάρχουν οι Άγγλοι.

Θυμηθείτε τον Άγγλο ευρωβουλευτή, ο οποίος παρόντος του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σταύρου Λαμπρινίδη, δήλωσε πρόσφατα: «Δεν θα πληρώνουν οι λαοί μας τους γελοίους Έλληνες πολιτικούς και τις τράπεζές τους!».  Ούτε Δεξιά υπάρχει όμως, αφού τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η πολυκατοικία...μπάζει νερά.

Αφιερώνουμε λοιπόν, αντί επιλόγου, σ’ όλα τα κατακάθια της δημοσιογραφικής υποκουλτούρας την παρακάτω σπάνια ιστορική καταγραφή από το ιστολόγιο Κόκκινος Φάκελος.

Το τελευταίο γεύμα

«Βρισκόμαστε στο έτος 1944. Ήδη το καλοκαίρι έχει έρθει και οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται ότι η παρουσία τους στην χώρα δεν κρατήσει πολύ. Οι σφαγές, οι εκτελέσεις και τα μπλόκα εντείνονται. Παράλληλα ο ΕΛΑΣ πολεμά αποφασιστικά για την ημέρα της απελευθέρωσης που κοντοζυγώνει.

Παράλληλα μεγάλη ανυπομονησία έχει απλωθεί στους συνεργάτες των Γερμανών στην Αθήνα και όλη την χώρα. Τι θα συμβεί τώρα που ο Κόκκινος Στρατός προελαύνει ακάθεκτος ? Τι θα απογίνουν εκείνοι ? Οι Γερμανοί φαίνονται καθησυχαστικοί. Υπόσχονται για όσους το επιθυμούν να τους πάρουν μαζί τους στην Γερμανία όταν επιστρέψουν. Οι Γερμανοί τελικά θα εγκαταλείψουν την Αθήνα στις 12 Οκτωβρίου του ίδιου έτους, πριν όμως από αυτό διοργάνωσαν μια αποχαιρετιστήρια φιέστα...

Με κάθε επισημότητα, οι Γερμανοί αποστέλλουν προσκλήσεις σε όλον τον "καλό" κόσμο της Αθήνας και των προαστίων. Καλούν κάθε είδους συνεργάτες τους, ταγματασφαλίτες, χωροφύλακες, δοσιλόγους και μαυραγορίτες. Η γιορτή λαμβάνει χώρα στο μέγαρο του Μετοχικού Ταμείου. Σε αυτήν θα λάβουν μέρος πάνω από 100 καλεσμένοι και υψηλά ιστάμενοι της γερμανικής διοίκησης. Οι δοσίλογοι Γκόβερης, Κωστούλας, Φαρδούλης, Κούκας, Λιάσκας Χαμουρτζόγλου, Γιαννόπουλος, οι μαυραγορίτες Σταματόπουλος, Δενδρινός, Λιναρδάκης, Άρνης και Έξαρχος, ο Πέππας, προμηθευτής των Γερμανών ο Μιχαηλίδης γνωστός μαυραγορίτης λαδιού, ο Κωσταντόπουλος, ταγματάρχης των ταγμάτων ασφαλείας, ο Γεώργιος και η Αλεξάνδρα Λακιώτη καταδότες των Γερμανών, οι δοσίλογοι Χατζηδημητρίου και Σιάκος και ο Παπαβασιλείου στέλεχος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος της Ελλάδας και άλλοι πολλοί.

Η φιέστα θα ξεκινήσει με χορό, αργότερα ένα πλούσιο τραπέζι θα στρωθεί για να αποχαιρετισθούν οι συνδαιτυμόνες. Κρέας και φαγητά που σπάνιζαν ακόμα και από τα πιό εύπορα σπίτια και μπύρα άφθονη γερμανική μπύρα. Το γεύμα θα συνεχιστεί μέχρι τα ξημερώματα και τέλος θα έλθει το γκραν φινάλε. Με τις πρώτες αχτίδες του ηλίου οι Γερμανοί αποχωρούν χαιρετώντας ευγενικά τους καλεσμένους τους. Αμέσως μετά μια ομάδα Γερμανών στρατιωτών θα μπουν οπλισμένοι στο κτίριο και θα εκτελέσουν εν ψυχρώ τους καλεσμένους. Δεν θα επιβιώσει ούτε ένας!»

Αυτό ήταν το μεφιστοφελικό τέλος πολλών εκ των δοσιλόγων της κατοχής, αγαπητοί κύριοι και κυρίες του ΣΚΑΙ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.