Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Καταργείστε και τις εκλογές για να τελειώνουμε.




Ερωτηθείς από το «Βήμα» ο κ. Ζ. Κ. Γιουνκέρ αν περιμένει από τη μείζονα αντιπολίτευση στην Ελλάδα μια κίνηση ανάλογη προς αυτή των επικεφαλής των πορτογαλικών κομμάτων που με επιστολές τους προς τους κοινοτικούς ιθύνοντες κατέστησαν σαφή τη συμφωνία τους προς το πορτογαλικό μνημόνιο, ο κ Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ απάντησε «ναι».
Έχει το δικαίωμα το πολιτικό προσωπικό που τυγχάνει αξιώματος στην παρούσα βουλή να δεσμευτεί εγγράφως και για την επομένη; Να δεσμευτεί για την κυβερνητική πολιτική τώρα, πριν τις εκλογές, πριν αυτή συμφωνηθεί με τον ελληνικό Λαό και ερήμην του;
Ο κ Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ ο πρόεδρος της ζώνης ενός νομίσματος απάντησε ναι κάνοντας τις επόμενες εκλογές τις σχετικές διαδικασίες και την Δημοκρατίας μας τελικά…παρωδία.
Και τι θα γίνει αν το γυρίζαμε σε κωμωδία; Αν οι έλληνες αποφάσιζαν..
να μην υπάρχει ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ στην επόμενη Βουλή; Ποιον θα έβρισκε ο Γιουνκέρ από αυτούς που υπόγραψαν την προσημείωση;
Η απάντηση είναι πολύ απλή, καταργούνται και οι εκλογές για χάρη του ευρώ για να τελειώνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.