Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Θέλουν να μας κλείσουν το στόμα-Νo pasaran!



Γιωργος Σαρρης
H απαίτηση της τρόικας (αλλά και του μεγάλου κεφαλαίου στην Ελλάδα) να μη γίνουν εκλογές, με το απίστευτο επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο θα φερει πολιτική αποσταθεροποίηση αφού ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ δεν εξασφαλίζουν αυτοδυναμία, πλημμυρίζει τους δρόμους όλων των ΜΜΕ και εξοργίζει όσους έστω και λίγο πιστευουν στη Δημοκρατία. Δειχνουν πια καθαρά το φρικιαστικό τους πρόσωπο.Τι τις θέλουμε τις εκλογές φωνάζουν αφού η κάλπη διαφωνεί με τα συμφέροντά μας! 
Αυτή ειναι η Δημοκρατία τους! Αυτός είναι ο καπιταλισμός στο βάθος!
Θα εκβιάσουν το λαό μέχρι εκεί που δεν πάει πιστεύοντας ότι θα τον αναγκάσουν να υποκύψει.
Θέλουν και απαιτούν τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής εξαθλίωσης που δολοφονεί κάθε μερα ανθρώπους, ακόμη κι αν γίνουν εκλογές και όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα! Και τα εδώ σκυλιά τους στα ΜΜΕ βρίσκουν φυσικά τα επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν την "εξόφθαλμα λογική απαίτηση"(ευτυχώς υπάρχουν και αρκετοί που διαφωνούν)!
Υπάρχουν πάντα "λογικά" επιχειρήματα ακόμα και για το πιο άγριο έγκλημα. Αυριο θα απαιτήσουν και θα εκβιάσουν ανοιχτά να ψηφίσει ο λαός υπέρ τους και να επιλεξει μόνος του την καταδίκη του σε θάνατο. Αλλιώς θα μας βρουν καταστροφές και συμφορές θα πουν. Θα βρούν κάποιο "λογικό τρόπο" να το κάνουν, πάντα βρίσκουν.
Ας τους βουλώσουμε τα στόματα.
Στην ίδια γραμμή βρίσκεται και η σχεδιαζόμενη νομοθέτηση της απαγόρευσης των διαδηλώσεων(!) που μας σπρωχνει 40 χρόνια πίσω στην εποχή της χούντας.
Η Ελλάδα ετοιμάζεται για γύψο!
Ο φασισμός είναι έξω από την πόρτα μας!
Εχουμε καθήκον να αντισταθούμε!
Ενα αρθρο από το "ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" που ξέρει πολύ καλά τι λέει και πού έχει ξανα προειδοποιήσει με προηγούμενο άρθρο εδώ("Επικίνδυνη πολιτική αποσταθεροποίηση")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.