Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Διάφορες ειδήσεις.




* «Ανεξάρτητοι Πολίτες» ονόμασε το κόμμα του ο Καημένος. Καλά και το ΠΑΣΟΚ έχει στον τίτλο Σοσιαλιστικό, η ΝΔ τη Δημοκρατία κ.α. Το θέμα είναι κύριε Καμένε, πως είστε μέρος του συστήματος. Το οικοδόμημα έχει σαθρά θεμέλια. Δεν φτάνει ένα βάψιμο σ’ έναν όροφο. Θα γκρεμιστεί όλο. Παρουσιάζουν «νέα κόμματα» για να μην πάει ο κόσμος Αριστερά. Ότι και να κάνουν όμως…
* Μια και μιλάμε για κόμματα: Για δημόσια τουαλέτα, είπε ο Καρατζαφύρερ, ότι πέρασε ο Βορβορίδης το λάος. Πολύ σωστή η αυτοκριτική. Ε, λίγο η μπόχα του ρατσισμού, λίγο εσύ πρόεδρε, που τα έκανες ... σαν τα μούτρα σου με τις τούμπες, τι περίμενες;
* Στο μπατσοκ έχουνε εκλογές. Θα στήσουν κάλπες. Να δούμε ποιος θα πάει να ψηφίσει. Εκτός βέβαια αν έχουν έτοιμο και το αποτέλεσμα. Να βγάλουν φωτοτυπίες τα ψηφοδέλτια και να ρίχνει ο καθένας από 10. Να φανούν περισσότεροι. Δεν γεμίζετε ταξί ούτε με τον ταξιτζή.
* Η ΝΔ θέλει πίσω τους διεγραμμένους. Είδαν ότι θα πέσει μαύρο, άρχισαν να  γλύφουν εκεί που φτύνανε. Και όσους τους φτύνουν. Τελικά ο Σαμαράς κατάφερε να κάνει στην ΝΔ, ότι ο Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ. Τι τους δίδαξαν σε κείνη τη σχολή στην Αμερική; Ανταρτοπόλεμο; Το τέλος του κόσμου; Την Αποκάλυψη;
 * Ο Lo (Λοβέρδος) θέλει να διευρύνει τους πολιτικούς και σεξουαλικούς του ορίζοντες. Του άρεσε το «παρτάκι με παπαδήμιο» και είπε να το επαναλάβουν.  Θα «σπρώξει» λέει και αυτός μαζί με τον Αντωνάκη, τη χώρα στο γκρεμό. Ο Ve (Βενιζέλος) από την άλλη,  θέλει να «παίζει» μόνος του. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις όμως Μπενίτο, γίνεται ότι θέλει η Τρόικα.
* Άλλες ειδήσεις: Ξεκινά επίσημα το PSI. Πλησιάζει η Σαρακοστή και η Μεγάλη Βδομάδα. Πάσχα βλέπω μόνο για δανειστές και πρόβατα στη σούβλα. Οι τοκογλύφοι θα τα πάρουν τα λεφτά τους. Τα ασφαλιστικά ταμεία όχι. Και μετά σου λένε ότι το έγκλημα δεν αποδίδει.
* Λουκέτο σε οργανισμούς. Κλείνει και ο ΟΕΔΒ. Τι να τα κάνουν τα βιβλία οι μαθητές λέει η Αννούλα; Ας διαβάσουν τα άστρα. Άλλωστε δεν έχουν να φάνε.
* Διευθυντής απέβαλε μαθητές επειδή συμμετείχαν σε συλλαλητήριο στο Κιλκίς. Με ποιο δικαίωμα; Τα παιδιά εκτός σχολείου, είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν.  «Άξιος» ο μισθός σου, εμπαθή. Οι γονείς τι λένε γι αυτά;  Στο δικό μας το σχολείο, θυμάμαι, κάποιο τομάρι παρίστανε το μπάτσο. Κάναμε κατάληψη, ώσπου πήρε δρόμο.
* Την απόφασή τους να σταματήσουν από την 1η Μαρτίου την πίστωση σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, ανακοίνωσαν την Παρασκευή οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής, Πειραιά και Αχαΐας. Η κοινωνική πολιτική του κράτους: Πεινάνε, κρυώνουν, αρρωσταίνουν, οι γριές και οι γέροι; Τους στέλνουμε στον Παράδεισο και δεν υποφέρουν άλλο.
* Για βιβλία και φάρμακα δεν έχουν. Ετοιμάζουν (ν)τροπολογία να πάρουν και άλλα λεφτά στο μπατσοκ για να κάνουν τις εσωκομματικές εκλογές. Μήπως πρέπει να πάμε στα γραφεία τους όταν ψηφίζουν, να τους πούμε δυο κουβέντες;
* Κόλπο γκρόσο με τις προσλήψεις. Ετοιμάζουν πογκρόμ διώξεων, οριζόντιες απολύσεις, ξεπούλημα. Θα απολύουν 300.000 για να βολεύουν 30.000 - 60.000 δικά τους παιδιά. Και θα ετοιμάζουν και άλλες μειώσεις μισθών. Τι έτσι θα τα πάρουν οι ξένοι; Χωρίς ρεκτιφιέ;
* Στη Συρία σφαγή. Στην αναμπουμπούλα ο Ομπάμα χαίρεται. Όσο για εμάς; Τα καύσιμα, τα πλοία, τα α/φη, δεν τα έχουμε για να υπερασπιστούμε τον εναέριο χώρο μας. Τα έχουμε για να βοηθήσουμε στο βιασμό λαών. Τι βοήθεια; Να κρατάμε το φανάρι στους βιαστές Ράμπο, ώσπου να έρθει η σειρά μας. 
* Ξέρετε τι μου αρέσει στον Ω Μπάμια; που ζήτησε συγνώμη για το κάψιμο του Κορανίου. Καλά έκανε, αλλά εκτός από το Κοράνι, καήκανε και κάποιοι άμαχοι, κάτι παιδάκια σκοτώθηκαν. Γι αυτούς τι θα πεις;  
* Κατά τα άλλα καλό καρναβάλι. Με τόσους μασκαράδες πολιτικούς θα είναι θεαματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.