Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Κατοχικό διοικητή στην Ελλάδα θέλουν οι Γερμανοί



 Αποκαρδιωτική και ταυτόχρονα εξοργιστική είναι η δουλοφροσύνη που επέδειξαν οι πολιτικοί των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, αυτή τη φορά απέναντι στο προκλητικό και βαθύτατα προσβλητικό για τη χώρα μας έγγραφο που απέστειλε την Παρασκευή το βράδυ η Γερμανία σε όλες τις αντιπροσωπείες των κρατών που συναπαρτίζουν την Ευρωζώνη, το οποίο και αποκάλυψαν οι Financial Times του Λονδίνου.
Ούτε οι «τρόφιμοι» των τηλεοπτικών παραθύρων απεχθέστατοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ούτε, όμως οι κορυφαίοι της Νέας Δημοκρατίας τόλμησαν να ορθώσουν το έστω και σπιθαμιαίο πολιτικό τους ανάστημα εναντίον των σύγχρονων Γερμανών επικυρίαρχων της Ευρώπης, οι οποίοι, όπως και οι ναζί προκάτοχοι τους πριν από εβδομήντα χρόνια, απαίτησαν την παράδοση της Ελλάδας στις οικονομικές αυτή τη φορά- ορδές τους.

Αν δεν ήταν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να σηκώσουν το θέμα, μιλώντας για (ανύπαρκτη) «θύελλα αντιδράσεων» στην Αθήνα, το άθλιο πολιτικό προσωπικό του μνημονιακού μετώπου της κυβέρνησης Παπαδήμου πιθανότατα δεν θα προέβαινε ούτε καν στις ξέψυχες, κατ' ουσίαν φαιδρές δηλώσεις κάποιων πολιτικών παραγόντων που ακούσαμε.

Κατάλυση της ανεξαρτησίας

Η στάση των Ελλήνων πολιτικών είναι άκρως επονείδιστη και η αδράνεια τους απολύτως καταδικαστέα, δεδομένου ότι το γερμανικό έγγραφο είναι τόσο κατάπτυστο, ώστε ακαριαία έπρεπε να εξεγείρει όποιο ίχνος εθνικής συνείδησης και εθνικής αξιοπρέπειας τούς έχει απομείνει. Τέτοιο πράγμα, όμως, δεν συνέβη. Η εθνική συνείδηση πληθώρας βουλευτών... καταζητείται!

Στο έγγραφο του το Βερολίνο απαιτεί χωρίς περιστροφές την κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας, μέσω του διορισμού από την Ευρωζώνη κατοχικού διοικητή της χώρας μας, τον οποίο ονομάζει κατ'ευφημισμόν «επίτροπο επί του προϋπολογισμού της Ελλάδας». Ο επίτροπος αυτός θα έχει την απόλυτη εξουσία -δίκην αποικιακού κυβερνήτη- να προβάλλει βέτο σε οποιαδήποτε απόφαση της εκλεγμένης ελληνικής κυβέρνησης κρίνει ότι δεν εναρμονίζεται με τους δημοσιονομικούς στόχους που θα έχουν θέσει για την Ελλάδα οι κατοχικές δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου!

Υπέρτατος κυβερνήτης της χώρας μας, δηλαδή, θα είναι ο νέος, επίσημος αυτή τη φορά, γκαουλάιτερ των Γερμανών - πέρα από τους δύο Γερμανούς διοικητές που ήδη μας έχουν φορτώσει, τον Χορστ Ράιχεν-μπαχ και τον Χανς Γιόακιμ Φούχτελ!

Πολίτευμα μας η αποικιοκρατία!

Το θράσος των Γερμανών δεν περιγράφεται. Δεν τους αρκεί η εγκαθίδρυση κατοχικής διοίκησης στην Ελλάδα• δεν τους αρκεί η de fac μετατροπή του πολιτεύματος της χώρας μας σε αποικιοκρατικό του 19ου και των αρχών του 20ού αιών Απαιτούν, επιπροσθέτως, τη... voμιμοποίηση αυτού του αποικιοκρατικού καθεστώτος κι από τους Ελληνες βουλευτές, τους οποίους θεωρούν προφανώς κατά συντριπτική πλειοψηφία δοσίλογους, έτοιμοι για κάθε έγκλημα κατά της πατρίδας μας - χωρίς ίσως να έχουν κι άδικο.

Το γερμανικό έγγραφο είναι σαφέστατο και κατηγορηματικότατο «Η Ελλάδα πρέπει να διασφαλίσει ότι ο νέος μηχανισμός επιτήρηση θα ενσωματωθεί πλήρως στο εθνικό Δίκαιο, κατά προτίμηση μέσω συνταγματικής αναθεώρησης», απαιτεί ρητά στον ακροτελεύτο όρο του.

Απαιτεί, δηλαδή, απ' όσους δοσίλογους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ συμφωνούν να καταλύσουν το κοινοβουλευτικό δημοκρατικό πολίτευμα και να ανακηρύξουν ως πολίτευμα της Ελλάδας την... αποικιοκρατία, με ανώτατο και ανεξέλεγκτο άρχοντα με απόλυτες εξουσίες το Γερμανό γκαουλάιτερ της Ευρωζώνης!

Καθεστώς πείνας

Οι Γερμανοί ήταν ανέκαθεν συστηματικοί, πειθαρχικοί και νομοταγείς άνθρωποι, όπως απέδειξαν και στο Νταχάου και στο Άουσβιτς και σε όλα τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και εξόντωσης ανθρώπων που έθεσαν οι ναζί σε λειτουργία, όπου τα πάντα γίνονταν βάσει κανόνων και προγράμματος.

 Αυτά τα «λαμπρά» έργα του γερμανικού πολιτισμού θέλουν να επαναλάβουν και στην περίπτωση της Ελλάδας. Επιδιώκουν, βεβαίως, να οδηγήσουν τους Έλληνες στην πείνα, αλλά φροντίζουν να υπάρξει η νομική βάση που θα προσδίδει νομιμότητα στη μελλοντική λιμοκτονία του ελληνικού πληθυσμού.Είναι σαφέστατοι στο έγγραφο τους:
«Η Ελλάδα πρέπει να δεσμευτεί νομικά να δίνει απόλυτη προτεραιότητα στη μελλοντική εξυπηρέτηση του χρέους. Αυτή η δέσμευση πρέπει να κατοχυρωθεί νομικά από το ελληνικό Κοινοβούλιο. Τα κρατικά έσοδα θα χρησιμοποιούνται πρώτα και πάνω απ' όλα για την εξυπηρέτηση του χρέους. Μόνο όσα έσοδα απομένουν μπορούν να χρησιμοποιούνται για να χρηματοδοτούν πρωτογενείς δαπάνες», αναφέρουν επί λέξει.

Οι Γερμανοί απαιτούν, δηλαδή, να γίνει... νόμος του κράτους ψηφισμένος από την ελληνική Βουλή η λιμοκτονία του ελληνικού λαού! Το λένε ρητά: Ο κατοχικός διοικητής πρώτα θα ξεπληρώνει κάθε μήνα τις δανειακές υποχρεώσεις και στη συνέχεια θα δίνει «μόνο όσα έσοδα απομένουν» για μισθούς, συντάξεις, πόρους για τα σχολεία, τα πανεπιστήμια, τα νοσοκομεία, τα κοινωνικά επιδόματα!

Σε απλά ελληνικά, δηλαδή, το μήνα που θα λήγει κάποιο κρατικό ομόλογο υψηλής αξίας ο αποικιακός κυβερνήτης θα αποφασίζει να μην δώσει καθόλου... μισθούς ή συντάξεις στο δημόσιο τομέα ή να πληρώσει κάποιο ποσό «έναντι» στους δημοσίους υπαλλήλους και τους συνταξιούχους! Θα μπορεί επίσης να μην πληρώνει τους γιατρούς ή τους στρατιωτικούς, να κλείνει νοσοκομεία, να κλείνει εκατοντάδες σχολεία, για να κάνει «οικονομία», να πληρώνει τους δανειστές!

Δεν θα δίνουν τις δόσεις!

Με το διορισμό του κατοχικού διοικητή της Ευρωζώνης, οι Γερμανοί ετοιμάζονται να μην δίνουν στην Ελλάδα ούτε καν τις δόσεις των συμφωνημένων δανείων, όπως ανερυθρίαστα αποκαλύπτουν επισήμως στο έγγραφο τους!
«Αν μια μελλοντική δόση δανείου δεν εκταμιευτεί, η Ελλάδα δεν θα μπορεί να απειλεί τους δανειστές της με χρεοκοπία. Αντιθέτως, θα είναι υποχρεωμένη να αποδεχτεί περαιτέρω μειώσεις στις πρωτογενείς δαπάνες, ως μοναδική δυνατή συν-πεια οποιασδήποτε μη εκταμίευσης δόσης δανείου», αναφέρουν ωμά.

Η σκέψη τους είναι απλούστατη και σωστή: Η ύπαρξη του αποικιακού κυβερνήτη με εξουσία να στέλνει πρώτα στους δανειστές τα ποσά των τοκοχρεολυσίων των ελληνικών δανείων καθιστά αδύνατη τη χρεοκοπία της Ελλάδας. Μισθοί και συντάξεις μπορεί να μην πληρώνονται, σχολεία και νοσοκομεία μπορεί να κλείνουν, αλλά οι ξένοι δανειστές θα παίρνουν οπωσδήποτε τα λεφτά τους κάθε μήνα, επομένως περίπτωση χρεοκοπίας δεν υπάρχει.

Στην περίπτωση αυτή, όμως, δεν χρειάζεται καν να δίνουν στην Ελλάδα δάνεια για να τα δίνει η Αθήνα στις ευρωπαϊκές τράπεζες και να χρεώνει τον ελληνικό λαό. Η παρουσία και οι εξουσίες του κατοχικού διοικητή εγγυώνται ότι τα δάνεια θα αποπληρώνονται από τα χρήματα που συγκεντρώνει το ελληνικό κράτος από τους Έλληνες φορολογούμενους με τους φόρους, τον ΦΠΑ, τις εισφορές, τα «χαράτσια» κ.λπ.

Αν, λοιπόν, οι Ευρωπαίοι αποφασίσουν κάποια στιγμή να καθυστερήσουν επίτηδες την εκταμίευση κάποιας δόσης του δανείου, ο κατοχικός διοικητής θα εξασφαλίζει το ότι θα πληρωθούν από τα λεφτά των Ελλήνων τα τοκοχρεολύσια στις ευρωπαϊκές τράπεζες, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις.
Υπό το κράτος αυτής της έλλειψης χρημάτων, οι Γερμανοί εκτιμούν ότι η ελληνική κυβέρνηση θα υποχρεωθεί να μειώσει κι άλλο τους μισθούς και τις συντάξεις, να κλείσει σχολεία και νοσοκομεία, να καταργήσει κοινωνικά επιδόματα. Με την τοποθέτηση, δηλαδή, εδώ κατοχικού διοικητή, η εκταμίευση ή μη της δόσης δανείων γίνετο ακόμη πιο καταλυτικό όπλο για τον εκβιασμό των Ελλήνων και τι δραματική καταβαράθρωση του βιοτικού μας επιπέδου.

Μας κήρυξαν πόλεμο!

Το έγγραφο των Γερμανών είναι πολύ σημαντικό, με βαρύνουσα πολιτική σημασία. Δεν είναι κείμενο προερχόμενο από φίλους εταίρους ή συμμάχους, αλλά από απροκάλυπτους εχθρούς. Με το έγγραφο αυτό το Βερολίνο κηρύσσει τον πόλεμο εναντίον της Ελλάδας, όπως το 1941.

Το έγγραφο αυτό αποκαλύπτει επίσης το αποκρουστικό πρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 21ου αιώνα, όπως τουλάχιστον τη διαμορφώνουν οι Γερμανοί. Κανείς δεν μπορεί να ισχυρίζεται τώρα πια ότι δεν γνωρίζει πως η Μέρκελ επιδιώκει τον εξανδραποδισμό τω' Ελλήνων και των υπόλοιπων Ευρωπαίων, τη μετατροπή των ευρωπ ϊκών ανεξάρτητων και κυρίαρχων κρατών σε θλιβερές επαρχίες τοι Δ' Ράιχ.
Εναπόκειται πλέον στον πατριωτισμό των Ελλήνων και των Ευρωπαίων να αντισταθούν στη νέα γέρμανική λαίλαπα, που απειλεί να βυθίσει για τρίτη φορά την ευρωπαϊκή ήπειρο στον όλεθρο και τη συμφορά.

Πηγή: Γ. Δελαστίκ - "Επίκαιρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.