Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Μεθοδεύσεις ασφαλιτών



Από την εφημερίδα "Πριν"

Καινούργια «φάμπρικα» έχουν ανοίξει οι ασφαλίτες της ΓΑΔΑ εδώ και καιρό όπως πληροφορούμαστε. Κατά την διάρκεια διαδηλώσεων στην Αθήνα αναγράφουν κατ’ επιλογή στα βιβλία τους κάποιες απ’ τις οργανώσεις της ριζοσπαστικής αριστεράς που συμμετέχουν- μεταξύ αυτών και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ βεβαίως.
Στην συνέχεια περιγράφουν περιστατικά βίας και κατόπιν παραθέτουν όσες περιπτώσεις ατόμων προσέρχονται στην Ασφάλεια για να καταγγείλουν φθορές που υπέστησαν περιουσιακά τους στοιχεία- σπασίματα, εμπρησμούς, κλοπή χρημάτων κλπ.

Τεχνηέντως έτσι επιτυγχάνουν δυο πράγματα. Πρώτον με έμμεσο τρόπο υποδεικνύουν στα θύματα βανδαλισμών να στραφούν αν θέλουν, εναντίον πολιτικών οργανώσεων της επαναστατικής αριστεράς.
Δεύτερο και σημαντικότερο από πολιτική σκοπιά, οι ασφαλίτες συσσωρεύουν φακέλους εσωτερικής χρήσης με τις δικές τους εκτιμήσεις όπου φορτώνουν σε πολιτικές οργανώσεις αδικήματα του κοινού ποινικού δικαίου – μέχρι και κλοπές χρημάτων.

Η πολιτική σκοπιμότητα αυτής της μεθοδευμένης =και προφανώς με πολιτική εντολή- διαδικασίας συναρτάται με τις εσχάτως διακηρυσσόμενες προθέσεις κύκλων της κυβέρνησης δοσίλογων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να απαγορεύσουν ή να περιορίσουν στο … πεζοδρόμιο τις διαδηλώσεις, αλλά και να επιχειρήσουν να φορτώσουν στα κόμματα και στις οργανώσεις σε μια διαδήλωση το … κόστος όσων ζημιών προκαλούν οι ασφαλίτες προβοκάτορες ή κάποιοι διαδηλωτές!

Δεν ξέρουμε αν αυτό το σκέφτηκαν μόνοι τους οι έλληνες πολιτικοί δοσίλογοι ή τους το υπαγόρευσαν οι γερμανοί γκαουλάιτερ της ΕΕ αλλά ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι έτσι θα καταστείλουν την οργή του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.