Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

ΞεφτίλεςΟι πολιτικοί αρχηγοί, όπως αποκαλούνται οι υπηρέτες των τοκογλύφων, θα δώσουν καθώς φαίνεται επίσημα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων. Θα υπογράψουν εγγράφως ότι θα εφαρμόσουν αυτά που λένε.  Αυτό δείχνει 3 πράγματα:
1.       Ξεφτίλα. Δεν τους πειράζει. Ίσως και να τους αρέσει.
2.       Δεν τους εμπιστεύονται καθόλου οι ξένοι. Τους ξέρουν καλά.
3.       Είμαστε κορόιδα. Έπρεπε, πριν από τις εκλογές να τους βάλουμε να υπογράψουν με εγγύηση την περιουσία τους, ότι θα κάνουν πράξη αυτά που μας υπόσχονταν. 
 Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.