Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012

Σκαπέρδας: «Όσο πιο σύντομα φύγουμε από την Ε.Ε. τόσο πιο σύντομα θα αναπτυχθεί η χώρα»«Η χρεοκοπία πρέπει να γίνει άμεσα, πριν την ανταλλαγή των ομολόγων», «Όσο πιο σύντομα φύγουμε από την Ε.Ε. τόσο πιο σύντομα θα αναπτυχθεί η χώρα», «Το PSI δένει χειροπόδαρα την Ελλάδα», «Η ευρωζώνη ήταν ένα πείραμα που δεν δουλεύει τελικά». Αυτές είναι κάποιες από τις απόψεις που εξέφρασε στο koutipandoras.gr ο καθηγητής οικονομικών του πανεπιστημίου Irvine, Στέργιος Σκαπέρδας.


Ο κ. Σκαπέρδας μίλησε στο koutipandoras.gr για το σεναριο της χρεοκοπίας, την έξοδο από την Ευρωζώνη, την αντιμετώπιση της Κυβέρνησης σχετικά με την σημερινή κατάσταση της χώρας αλλά και για το που μας οδηγεί η κρίση που βιώνει η χώρα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.