Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

«Σωτηρία»Του Ν. Μπογιόπουλου

Τι σημαίνει αυτό που έγινε την Κυριακή στη Βουλή και αναμένεται να επικυρωθεί αύριο στο Γιούρογκρουπ;

Ιδού:

«Φαίνεται ότι η Ευρώπη είναι πλέον έτοιμη να δώσει τα χρήματα που πρέπει να δώσει για να σώσει τις τράπεζές της. Οχι, όμως, και την Ελλάδα».

Αυτά τα γράφουν οι «Νιου Γιορκ Τάιμς».

Οτι η «σωτηρία», δηλαδή, της χώρας, την οποία μας πουλούν οι ντόπιες και ξένες τρόικες, δεν αφορά παρά τη σωτηρία των τραπεζιτών και των δεμένων με χίλια νήματα μαζί τους βιομηχάνων.

Αυτό που λένε οι «Νιου Γιορκ Τάιμς»είναι ότι η «σωτηρία» των μνημονίων δεν έχει καμία σχέση με τον ελληνικό λαό, αλλά πρόκειται για μια πολιτική αφανισμού του ελληνικού λαού με στόχο τη σωτηρία του χρηματιστικού κεφαλαίου της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Αυτά υποστηρίζει η εφημερίδα.

Υπενθυμίζουμε, δε, ότι οι «Νιου Γιορκ Τάιμς»δεν είναι και η πιο ...«κομμουνιστική» εφημερίδα του κόσμου. "Ριζοσπάστης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.