Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

Ψεύτες, υποκριτές και πολιτικοι απατεώνες. (Βίντεο από την "Ελληνοφρένεια")Το έχουμε ξαναγράψει. Οι συντελεστές της «Ελληνοφρένειας» ξεχωρίζουν σαν την μύγα μες το γάλα απ’ όλους τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που ακούμε στα FM. (Υπάρχει και ο Τζίμης Πανούσης, αλλά αυτός έχει τα «κολλήματα» του κάτι που δεν συμβαίνει με τα παιδιά της «Ελληνοφρένειας»).

Το βίντεο που φτιάξαμε, απ’ την σημερινή τους εκπομπή, βάζει στο στόχαστρο της τον αρχηγό της Ν.Δ και στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τα ψέματα που λένε, την υποκρισία που τους διακρίνει και τις αλλεπάλληλες κωλοτούμπες τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.