Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012

Δημιουργία Πολιτιστικής Λέσχης στο Περιστέρι Μια πρωτοβουλία που στοχεύει να προβάλλει την δική της πρόταση «Κόντρα στον πολιτισμό που μας επιβάλλουν», όπως γράφει χαρακτηριστικά η αφίσα που κυκλοφόρησαν, δημιουργήθηκε στο Περιστέρι.

Βασική τους επιδίωξη να δημιουργήσουν μια πολιτιστική λέσχη, ένα χώρο όπου θα στεγάσει τις δραστηριότητες που περιγράφουν στην αφίσα τους.

Το πρώτο κάλεσμα τους για να δρομολογήσουν τις δραστηριότητες τους είναι την Κυριακή 4 Μάρτη, στις 12 το μεσημέρι στο στέκι της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου,Σαραντοπόρου 74.

Εμείς τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εγχείρημα τους.

 Το blog τους

Και η σελίδα τους στο facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.