Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…Σε μία συζήτηση σχετικά με τη συνέχιση του προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας προς τους άπορους πολίτες της ΕΕ, ευρωβουλευτές επεσήμαναν ότι 19.000.000 άνθρωποι πεινάνε στην Ευρώπη και περιμένουν αυτήν βοήθεια για να ζήσουν. Επίσης κινδυνεύουν να βρεθούν σύντομα στην ίδια κατάσταση πάνω από σαράντα εκατομμύρια νεόπτωχοι.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ, ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ, ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΡΑΤΩΝ…
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΜΟΥ…
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΤΟΥ ΡΟΜΠΑΪ, ΤΟΥ ΡΕΝ, ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ, ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΞΙΠΑΣΜΕΝΗΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΧΟΛΕΡΑΣ…
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ Δ’ ΡΑΪΧ…
ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.