Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Καταρρέει η κυβέρνηση Παπαδήμιου (Βίντεο)Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις για να απεικονιστεί η βαθιά κρίση που περνάει όλο το αστικό πολιτικό σκηνικό από το βίντεο που παραθέτουμε. Είναι απ’ το άκρως μνημονικό κανάλι του Σκάι. Ακούμε ένα απ’ τα πιο πιστά τσιράκια του Αλαφούζου, την Κατερίνα Ακριβοπούλου, να βάζει στο στόχαστρο της αρχικά τον Καρατζαφέρη και μετά το υπόλοιπο αστικό προσωπικό που στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμιου.

Και αυτό έχει την σημασία του γιατί δεν πέρασε καιρός που διαβάζαμε άρθρο του Α. Παπαχελά στην «Καθημερινή» να μπλέκει το εγκώμιο του Καρατζαφύρερ και να «αναλύει» «τι κάνει σωστά» ο Καρατζαφέρης που διαθέτει «κοινού νου ο οποίος δεν περισσεύει στη χώρα μας». Όπως επίσης ότι μόλις χτες ακούγαμε το άλλο μαντρόσκυλο του Αλαφούζου, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, να μας μιλάει για το «θεάρεστο» έργο της κυβέρνησης Παπαδήμιου.

Και είναι σωστή η διαπίστωση της δημοσιοκάφρου ότι «Η κυβέρνηση έχει καταρρεύσει» Το πρόβλημα είναι ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση που θα την διαδεχθεί. Και εδώ είναι το ζητούμενο. Αν ο λαϊκός παράγοντας θα βγει στο προσκήνιο και θα πάρει τις εξελίξεις στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.