Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Ακρατη κινδυνολογία του τραπεζοτσολιά Παπαδήμιου -Μπάχαλο το αστικό πολιτικό σκηνικό (2 Βίντεο)Σε μια άκρατη κινδυνολογία, αντιστρέφοντας εντελώς την πραγματικότητα, προχώρησε σήμερα ο διορισμένος πρωθυπουργός, τραπεζοτσολιάς Παπαδήμιος.
Αφού επιστράτευσε λοιμούς και καταποντισμούς αν δεν υλοποιήσει το έργο που του έχει ανατεθεί προχώρησε σε μια σειρά «θα» για τις «μεγάλες μέρες που θα ‘ρθούν» αν αφήσουμε να ολοκληρώσει το καταστρεπτικό του έργο ο κυβερνητικός θίασος στον οποίο προΐσταται. (Είναι στην γραμμή Γ. Παπακωνσταντίνου που προέβλεπε ανάκαμψη της οικονομίας στις αρχές του 2012). 


Το «λύκος στα πρόβατα» όμως φαίνεται ότι έχει χάσει την δυναμική του και το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στην κυβέρνησή του είναι χαρακτηριστικό της αδυναμίας που βρίσκεται το αστικό πολιτικό σκηνικό.

Η λαϊκή οργή που είναι ζήτημα χρόνου να εκδηλωθεί, με απρόβλεπτες εξελίξεις για τους εκπροσώπους της αστικής τάξης έχει κάνει αρκετούς απ’ αυτούς που είναι κύρια υπεύθυνοι για το σημερινό κατάντημα του εργαζόμενου λαού και των λαϊκών στρωμάτων, να προσπαθούν να βρουν διέξοδο προστατεύοντας το σαρκίο τους διαφοροποιούμενοι από το εθελόδουλο, σε ντόπιους και ξένους πλουτοκράτες, κυρίαρχο αστικό πολιτικό σκηνικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.