Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Με Ναζιστικής Έμπνευσης Μέτρα, ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός καταργεί τις Διαδηλώσεις!

Ο Παπαδήμος-υπάλληλος των Σκρουτζ μαζί με το Βενιζέλο-Μαύρο Πητ στην νέα εποχή του Γιάννη Αγιάννη!!!

Το αστικό σύστημα εξουσίας θέλοντας να περιφρουρήσει τα τεράστια κέρδη που υπόσχεται ο εργασιακός και κοινωνικός μεσαίωνας που επιβάλλουν, σε συνδυασμό με την ιστορικά πρωτόγνωρη δυνατότητα λεηλασίας της κοινωνικής ιδιοκτησίας μέσω της πλήρους ιδιωτικοποίησης και εμπορευματοποίησης κάθε κοινωνικού αγαθού, δείχνει τα δόντια του. Καθώς, ούτε τα «δάνεια της Ανεξαρτησίας» της Επανάστασης του 1821 δε πρόσφεραν τέτοια δυνατότητα εκμετάλλευσης ενός ολόκληρου λαού και της κοινωνικής περιουσίας του, αφού οι τότε δανειστές, Έλληνες και ξένοι, μαζί με τους προύχοντες της εποχής δε μπόρεσαν να βάλουν στο χέρι τα «Εθνικά Κτήματα», κάτι που βεβαίως επιτρέπει το Μνημόνιο Νο2, επιχειρούν την κατάλυση κάθε κοινωνικής ελευθερίας!

Φοβούμενοι την λαϊκή οργή που θεριεύει και μισώντας τον κόσμο της εργασίας που αναζητά ολοένα δρόμους ενεργότερης και μαχητικότερης αναμέτρησης, μας αντιμετωπίζουν πλέον ανοικτά ως Εσωτερικό Εχθρό. Οι μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις της προηγούμενης Κυριακής έστειλαν ένα απειλητικό μήνυμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου, στην Ε.Ε. και το ΔΝΤ, στους εγχώριους και διεθνείς δανειστές, στους επιχειρηματίες που τους στηρίζουν: ο εργαζόμενος λαός μας ούτε θέλει, ούτε και μπορεί να τους ανεχτεί.

Απαντούν. Ο Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός δείχνει την πραγματική αυταρχική και τρομοκρατική του ουσία. Αν η αρχή ήταν η Κατάλυση του Πανεπιστημιακού Ασύλου από το καλοκαιρινό έκτρωματης Διαμαντοπούλου που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ, προσδοκώντας την εξαφάνιση της αγωνιζόμενης και σκεπτόμενης φοιτητικής νεολαίας, τα Κέντρα Αγώνα και Εξέγερσης που σε πολλές περιπτώσεις ήταν τα Πανεπιστήμια, τραβώντας το χαλάκι στον ριζοσπαστισμό μιας ολόκληρης κοινωνίας, τώρα επιχειρούν να Καταργήσουν και το δικαίωμα στη Διαδήλωση. Η πλήρη κατάλυση της ελευθερίας στο ιντερνέτ και η καταδίωξη της εναλλακτικής πληροφόρησης-ενημέρωσης διαμέσου των κοινωνικών δικτύων, έπονται. Βλέπεις, εμπόριο,  Real Estate και ρόπαλο πάνε πάντα Μαζί!

Για μια ακόμη φορά αιχμή του δόρατος της καταστολής είναι ο λεγόμενος Εμπορικός κόσμος και οι άρχοντες τηςΤοπικής Αυτοδιοίκησης που προχωρούν σε Γενική Απαγόρευση κάθε φωνής, κάθε αντίστασης που ξεφεύγει από τα όρια του καθεστωτικού-κρατικού συνδικαλισμού των εταίρων της κυβέρνησης, των επιχειρηματιών, της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, δηλαδή των ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ. Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, εκτελώντας τη διατεταγμένη υπηρεσία που τους όρισαν οι τραπεζίτες-εφοπλιστές-βιομήχανοι-εργολάβοι, ιδιοκτήτες των ΜΜΕ της χειραγώγησης, της παραπληροφόρησης και πνευματικής καταπίεσης του λαού μας, προπαγανδίζουν: «Σε ότι αφορά στις πορείες και στις διαδηλώσεις,εκτιμάται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για την αναμόρφωση της νομοθεσίας και ως "μπούσουλας" ζητήθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας η πρόταση που είχε συντάξει προ διετίας μαζί με τις επιχειρήσεις του εμπορικού κέντρου της Αθήνας.

-Όποιος θέλει εφεξής να διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να ζητάει εγγράφως την άδεια της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής, πέντε μέρες πριν από τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.

- Όποιος δεν μπορεί να διασφαλίσει την τάξη και την περιφρούρηση της διαδήλωσης που διοργανώνει οφείλει να συνεργάζεται με την αστυνομία και να της ζητά, με αποζημίωση, πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης. Άλλως, για κάθε ζημιά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη αποζημίωσης. Σε περίπτωση όπου ο οργανωτής έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης και σημειωθούν ζημιές, την ευθύνη αποζημίωσης την αναλαμβάνει η Αστυνομία.

- Όλες οι διαδηλώσεις πλην αυτών που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε πανελλαδικές απεργίες, την πορεία του Πολυτεχνείου και την Πρωτομαγιά, υποχρεωτικά οφείλουν να καταλαμβάνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας. Διαφορετικά, οι πορείες στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας να μην επιτρέπονται.

Σημειώνεται ότι η λήψη αυτών των μέτρων δεν αφορά τις μεγάλες πορείες που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Τα τρία θέματα που απασχόλησαν τη συνεδρίαση ήταν, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, οι αποζημιώσεις των επιχειρήσεων που επλήγησαν και η χρηματοδότηση για την αποκατάσταση των δημόσιων χώρων από τους βανδαλισμούς που προκλήθηκαν την Κυριακή, η δημιουργία νομοθετικού πλαισίου σύμφωνα με το Σύνταγμα, για τους όρους και τις προϋποθέσεις πραγματοποίησης διαδηλώσεων στα αστικά κέντρα και η θεσμοθέτηση ειδικών κυρώσεων για την πρόκληση καταστροφών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων. Υπενθυμίζεται ότι τα ίδια θέματα συζητήθηκαν και σε διυπουργική επιτροπή, η οποία πραγματοποιήθηκε το πρωί υπό την προεδρία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου, στο γραφείο του αντιπροέδρου. Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, οι υπουργοί Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μάκης Βορίδης, Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος, Επικρατείας & κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Σωκράτης Ξυνίδης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και η αναπληρώτρια του δημάρχου Αθηναίων και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νανά Σπυροπούλου».

Το πρώτο που διαπιστώνει κανείς είναι η βίαιη κατάληψη του κέντρου της πολιτικής και κοινωνικής ζωής από τους επιχειρηματίες και η ονομασία του ως «εμπορικό κέντρο της Αθήνας», οι οποίοι ως ιδιοκτήτες του αναλαμβάνουν να ορίσουν μαζί με την πραξικοπηματική κυβέρνηση και τους όρους χρήσης του! 


Το δεύτερο που επιχειρούν είναι η επιβολή του Ναζιστικού Δόγματος της Συλλογικής Ευθύνης, της Ποινικοποίησης των Κοινωνικών Αγώνων και της από τα πριν Απαγγελίας Κατηγοριών στις συλλογικότητες του κινήματος. Πλέον, ο λαός μας δε θα καλείται απλώς να πληρώσει τις συνέπειες από την έκφραση της κοινωνικής αγανάκτησης απέναντι στις τράπεζες, τα κανάλια, τα εμπορικά μεγαθήρια και το ΣΕΒ, αλλά υποχρεώνονται άμεσα οι συλλογικότητες του κινήματος να πληρώσουν τα σπασμένα.


Το πιο πρόστυχο μεταξύ των κρατικών αυταρχικών αθλιοτήτων είναι ότι επιχειρεί να μετατρέψει τα σωματεία και τους συλλόγους σε συνεργάτες των Σωμάτων Καταστολής. Μάλιστα, οι οργανωτές των κοινωνικών διαμαρτυριών πρέπει να υπολογίζουν από τα πριν τις κοινωνικές αντιδράσεις που θα προκαλέσουν οι αντιλαϊκές πολιτικές και από μόνες τους να ζητήσουν περισσότερα ΜΑΤ-ΔΕΛΤΑ-δακρυγόνα-ασφυξιογόνα, που επιπλέον καλούνται να καταβάλλουν το αυξημένο αντίτιμο!  


Όλα τα παραπάνω αποτελούν ψηφίδες της δικτατορίας της Αγοράς και των δανειστών, που σε συνεργασία με το αδίστακτο αστικό πολιτικό προσωπικό πετούν στα σκουπίδια της ιστορίας την έκφραση και παρέμβαση του λαϊκού παράγοντα, τρομοκρατώντας, ποινικοποιώντας, καταστέλλοντας με την αστυνομία που στρατιωτικοποιείται και τον Στρατό που έχει αναλάβει καθήκοντα Καταστολής πλήθους. Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια και οι χαρτζιλικωμένοι από το σύστημα διανοούμενοι προπαγανδίζουν το γιατί η κοινωνία μας πρέπει να μπει στο γύψο και οι δικαστές είναι πάντα έτοιμοι να απαγορέψουντις απεργίες και να καταδικάσουν κοινωνικούς αγωνιστές.


Επικαλούνται το αστικό Σύνταγμαγια να θεμελιώσουν ότι «Δίκιο είναι το Δίκιο του τραπεζίτη, του εμπόρου καιεφοπλιστή». Αυτή είναι η πραγματική ουσία της Αστικής Δημοκρατίας, της Αστικής Δικτατορίας με άλλα λόγια, και αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση των καπιτα-ληστών του ιδρώτα και του αίματος μας, της υπεραξίας μας.


Ο καπιταλιστικός κόσμος Δεν Αλλάζει, Δεν Μεταρρυθμίζεται, Δε βάζει ποτέ τον Άνθρωπο πάνω από τα Κέρδη.

ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

Diktiospartakos.blogspot.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.