Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Η αρχή έγινε. Ο πόλεμος είναι μπροστά μας (3 Βίντεο)



Μετά τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις που έγιναν την Κυριακή σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, τίποτα πια δεν είναι το ίδιο με χτες. Οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που πλημύρισαν τις πλατείες όλης της χώρας έδειξαν ότι τα τρομοκρατικά-εκβιαστικά διλλήματα που έθεσαν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του πολιτικού αστικού σκηνικού δεν έχουν καμιά αποτελεσματικότητα. Οι οικονομικοί δολοφόνοι του λαού δεν έχουν καμιά λαϊκή νομιμοποίηση να σφαγιάζουν λαϊκές κατακτήσεις να διαπράττουν μαζικά εγκλήματα σε βάρος του λαού και του τόπου.

Χτες μπήκε ταφόπλακα στο «μούδιασμα» που υπήρχε τόσο καιρό, σε πλατειά λαϊκά στρώματα που δείχνουν να ξεπερνούν την καταιγιστική τρομοκρατική προπαγάνδα που για αρκετό καιρό είχε δημιουργήσει ένα σκηνικό μοιρολατρίας. Και αυτό συμβαίνει όχι μόνο στην Αθήνα αλλά σε όλη την Ελλάδα. 


Τώρα που βγήκε ο λαϊκός παράγοντας στο προσκήνιο ήταν επόμενο η πίεση που προκάλεσε να δημιουργήσει και ανακατατάξεις στο αστικό πολιτικό προσωπικό.


Το μέχρι χτες κυβερνών κυβερνητικό κόμμα, και σήμερα ένα απ’ τους πυλώνες της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου βλέπει τα ποσοστά του να βρίσκονται σε μονοψήφιο νούμερο. Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει πέρα απ’ το πολιτικό ακροδεξιό μόρφωνα του Καρατζαφύρερ και η Ν.Δ του Σαμαρά, ειδικά με την αναγγελθείσα δημιουργία κόμματος της λεγόμενης «λαϊκής δεξιάς» από Καμένο-Τράγκα.


Τίποτα όμως δεν τέλειωσε. Το αντίθετο. Τώρα όλα αρχίζουν. Οι βρικόλακες της τρόικας και η διορισμένη κυβέρνηση Παπαδήμιου θα εξαντλήσουν κάθε δυνατότητα που έχουν για να εκτελέσουν την εγκληματική τους πολιτική εξαθλιώνοντας την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα. Τις διαθέσεις μας να αντισταθούμε στις επιλογές ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών την εκφράσαμε την Κυριακή. Να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με την ίδια δυναμική και μαζικότητα μέχρι να μας απαλλάξουν απ’ την παρουσία τους οι οικονομικοί δολοφόνοι του λαού μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.