Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012

Γ. Κασιμάτης: μας κυβερνούν με πρωτοφανή κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα (2 Βίντεο)Για πρωτοφανή κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα που συμβαίνουν επί πρωθυπουργίας του τραπεζοτσολιά Παπαδήμιου μιλάει ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Γιώργος Κασιμάτης.
Επίσης, τα όσα μας περιγράφει ότι θα επακολουθήσουν μετά την υπογραφή της νέας δανειακής συμφωνίας είναι εφιαλτικά.

 Και έχει τη σημασία του ότι αυτά τα λέει ένας αστός επιστήμονας –υπεύθυνος του πρωθυπουργικού νομικού γραφείου επί Αντρέα Παπανδρέου-.

Παράλληλα, ο Γ. Κασιμάτης, χλευάζει όλο το αστικό πολιτικό προσωπικό που ψήφισε την δανειακή σύμβαση και το ελάχιστο που μπορεί να συμπεράνει κανείς από τα λεγόμενα του είναι ότι όλοι τους κινούνται στον .. αστερισμό Χρυσοχοίδη. Δηλαδή ψηφίζουν χωρίς να έχουν διαβάσει τι ψηφίζουν 

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα λέει αυτά ο συγκεκριμένος επιστήμονας. Θυμηθείτε  ένα σχετικά παλιό βίντεο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.