Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Κανιβαλισμός Αμερικάνων Πεζοναυτών (Βίντεο)Δίπλα όμως στα "επίσημα" εγκλήματα πολέμου των κατοχικών νατοϊκών δυνάμεων, στο Αφγανιστάν που δεν το έχουν σε τίποτε με τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη τους να βομβαρδίζουν και να δολοφονούν δυστυχείς αμάχους, χωρίς καμιά συνέπεια, προσθέτονται και κανιβαλικά περιστατικά. Αυτά συνήθως έχουν πρωταγωνιστές Αμερικανούς Πεζοναύτες και μισθοφόρους που πλαισιώνουν τα στρατεύματα κατοχής.
Το βίντεο που παραθέτουμε και κάνει το γύρω του διαδικτύου απεικονίζει ένα περιστατικό με δράστες αμερικανούς στρατιώτες που έχουν διαταραγμένο ψυχισμό και εκτός από κτηνώδικες ενέργειες επιδίδονται σε πράξεις που μόνο άτομα διεστραμμένα θα μπορούσαν να κάνουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.