Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ καλεί σύσκεψη σωματείων, συλλογικοτήτων και φορέων για τηδημιουργία Πρωτοβουλίας και Στεκιού Αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους χώρους της περιοχής (ΑΛΤΕΡ, ΛΟΥΚΙΣΑ, ΜΥΛΩΝΑΣ, ΑΛΟΥΜΙΝΕΞ, 3Ε κ.ά) την Παρασκευή 13 Γενάρη, 6.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, στο κτίριο της Ξυλοτεχνίας Δημοσθένους 11 και Παρασκευοπούλου στο Περιστέρι. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.