Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Θα αυτοκτονήσουμε ή θα τους κάνουμε να φτύσουν αίμα για να μας σκοτώσουν;



Ένας άνεργος δεν έχει κατώτατο, 13ο ή 14ο μισθό.
Ένας άστεγος δεν έχει σπίτι.
Ένας νεκρός δεν έχει ζωή.
 Θα αυτοκτονήσουμε ή θα τους κάνουμε να φτύσουν αίμα για να μας σκοτώσουν;

Ακόμη ένας άστεγος νεκρός. Πέθανε το βράδυ από το κρύο. Δεν ήταν από τις κόκκινες γραμμές του Παπαδήμου-δήμιου. Δεν ήταν η ζωή του η ανταγωνιστικότητα που προπαγανδίζει ο απρόσωπος-εκπρόσωπος Καψής. Πέθανε από το κρύο που είναι φυσικό φαινόμενο. Αυτό που τον οδήγησε στο θάνατο ήταν η ανέχεια, η φτώχεια, η εξαθλίωση.
Αυτά όμως δεν είναι φυσικά φαινόμενα. Δεν είναι χιόνι, δεν είναι καταιγίδα, δεν είναι κεραυνός.
Είναι πολιτική. Είναι αποφάσεις διεστραμμένων μυαλών που θεωρούν τους ανθρώπους υποχείρια, μέσα για να ευημερούν τα νομίσματα και μικρές ολιγαρχίες. Από τις ένοχες, υπόλογες πολιτικές τους έρχονται η φτώχεια, η ανέχεια και η εξαθλίωση και όχι από φυσικά αίτια.
Από φυσικά αίτια θα πεθάνουν οι εξουσιομανείς εξουσιαστές με τις υπόλογες αποφάσεις  και τις διεστραμμένες πολιτικές. Διότι είναι φυσικό η απληστία τους, η αναλγησία τους και η αλαζονεία τους να τους σπρώχνει ώστε να πιέζουν το λαό όλο και περισσότερο. Κάποια στιγμή ο Λαός, εξαθλιωμένος και πεινασμένος θα εξεγερθεί και τότε θα χορτάσει την δίψα του με το δικό τους αίμα και την πείνα του με τις σάρκες τους. Διότι αυτή είναι η φυσική επόμενη κατάσταση και αυτά είναι τα φυσικά αίτια που θα  οδηγήσουν στο θάνατο τα αποκτηνωμένα μεγαλόσχημα δίποδα.

1 σχόλιο:

  1. Αυτός είναι ο νέος κυβερνομεσαίωνας.Από την σχετική στην απόλυτη εξαθλίωση.Από την προλεταριοποίηση στο απόλυτο περιθώριο.Μ'ενα στην κυριολεξία κοινωνικό ιστό ξηλωμένο.
    Δεν πρέπει να τους περάσει.Ή αυτοί ή εμείς.Και ενωμένοι θα νικήσουμε,δεν πρέπει να τους φοβόμαστε.Είναι τελείως αδύνατοι,τα τελευταία τους χαρτιά παίζουν.Και προ πάντων κλείστε τις τηλεοράσεις.Αρκετή η πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να περάσουν.Καλή Λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.