Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Κάλεσμα σε εξέγερση! – Αν αυτός είναι δεξιός, τότε η Αριστερά τι είναι;;;


Γράφει ο Παύλος
Την παρέμβαση αυτή του Καμμένου, στο κανάλι 1 του Πειραιά, την θεωρώ την πιο σημαντική και ολοκληρωμένη αντικαθεστωτική παρέμβαση από πλευράς κατεστημένης πολιτικής τάξης, στην οποία κατεστημένη πολιτική τάξη συμπεριλαμβάνω και την Αριστερά. Η παρέμβαση αυτή του Καμμένου, δείχνει ότι μεγάλες κοινωνικές ομάδες και πλήθος πολιτών έχει ριζοσπαστικοποιηθεί και αναζητείται ο καταλύτης εκείνος ο οποίος θα μπορούσε να οδηγήσει σε ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και πολιτικές ανατροπές. Δείχνει ακόμη, και αυτό είναι καθαρά προσωπική μου γνώμη,  ότι μπορεί να επιτευχθεί μια ευρεία ενότητα με ριζοσπαστικούς στόχους.  Στόχους όχι ανατροπής του καπιταλισμού, αλλά αναδιοργάνωσης του με ταυτόχρονη σωτηρία για τα κοινωνικά στρώματα που βρίσκονται στον σκοτεινό αστερισμό της εξαθλίωσης,  καθώς και για  εκείνα που βρίσκονται στο κατώφλι της. Για μετά βλέπουμε!
Γιατί ποιός είναι τυφλός και θα διαμαρτυρηθεί από επαναστατικές δήθεν θέσεις, όταν η τρόικα και τα αφεντικά της έχουν πάρει και τα σώβρακα από τους επαναστάτες; Όταν η εξέγερση των πλατειών και και η εξέγερση της 28ης Οκτωβρίου που ανέτρεψε ουσιαστικά την κυβέρνηση Παπανδρέου, προκαλώντας τουλάχιστον ένα γεγονός στο πολιτικό σκηνικό, συνέβησαν ερήμην της επίσημης Αριστεράς, η οποία τώρα το παίζει καλό παιδί για να κάνει εκλογικό παιχνίδι.

Δεν με ενδιαφέρει η ενότητα αν θα λέγεται εθνική ενότητα ή κάπως αλλιώς. Εκείνο που μ’ ενδιαφέρει, όπως και τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών είναι η αντικαθεστωτική ενότηταγια να διασώσουμε αυτά που πρέπει να διασωθούν πάση θυσία και να αρχίσουμε να δίνουμε πάλι στο κόσμο ζωή.  Και πρέπει οι άσχετοι να ξέρουν ότι δεν είναι κακές οι συμμαχίες καθεαυτές. Γιατί οι συσχετισμοί μέσα σε αυτές, που είναι και η ουσία,  είναι κάτι το δυναμικό. Αλλά βέβαια αν έχεις φτώχεια ιδεών και πολιτικής στρατηγικής, σου φταίνε μετά οι συμμαχίες.
Στο τέλος, θέλω να πω ότι θα ήμουνα ευτυχισμένος, αν αυτά που λέει ο Καμμένος, τα έλεγε κάποιος ηγέτης της Αριστεράς. Αλλά αυτοί ούτε τον Παπαδήμο δεν είναι σε θέση και δεν θέλουν κιόλας να τον αποδομήσουν. Και του καλοφέρονται στη Βουλή. Φτού τους!! Για σου Καμμένο επαναστάτη!! Τι Μπογιόπουλος και μαλακίες! Πα΄ρε και το μποξεράκι του Τσίπρα και τη κιλότα της Παπαρήγα!
Η συνέντευξη του ηγέτη των επαναστατικών δυνάμεων Πάνου Καμμένου:
Ο Βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Πειραιά, Κανάλι 1, στους 90,4, και στην εκπομπή «Δυο ρεπόρτερ, ένα θέμα» με τους Νίκο Μπαρδούνια και Πέτρο Κασσιμάτη, μεταξύ άλλων, δήλωσε:
Δημ: Το αυριανό υπουργικό είναι κρισιμότατο και δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει κυβέρνηση μεθαύριο.
Όλα αυτά είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση. Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί.
Δημ: Άρα εσείς εκτιμάτε ότι αύριο που είναι μια κρίσιμη συνεδρίαση ειδικά για το θέμα των επικουρικών συμβάσεων…
Αυτά είναι πυροτεχνήματα. Ο Χίτλερ όταν ήθελε να κάνει υποτίμηση στο μάρκο 30% ανακοίνωσε μια υποτίμηση 60% και όταν έγινε 30% ήταν όλοι ευχαριστημένοι. Αυτό το μόρφωμα που λέγεται κυβέρνηση, η διορισμένη της νέας τάξης πραγμάτων της Goldman Sacks και του κεφαλαίου που δυστυχώς στηρίζουν τρία κόμματα στη χώρα μας σκοπό έχει μόνο να υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση ώστε να διασφαλίσει τα αφεντικά της που είναι οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι.
Δημ: Το πολιτικό σύστημα που έχει προβλήματα δεν θα πρέπει να εκπροσωπηθεί από φορείς, κόμματα, ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν δεσμεύσεις με αυτούς που μας δανείζουν.
Στις δημοκρατίες, η αρχή της δημοκρατίας είναι ότι εκλέγεται η κυβέρνηση μιας ανεξάρτητης κυρίαρχης χώρας από τον λαός της. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει εκλεγεί από τον λαό της και έχουμε έναν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, και λυπάμαι πολύ που το λέω αυτό, ο οποίος αντί να βλέπει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ της λαϊκής βούλησης και της λαϊκής εντολή του 2009 συνεχίζει να προστατεύει μια κυβέρνηση η οποία διορίστηκε και διορίστηκε από την Goldman Sacks, από τη νέα τάξη πραγμάτων και τους τοκογλύφους και τους δανειστές μας.
(…) Δεν είναι τυχαίο ότι την ίδια ώρα που έρχεται η ρωσική εταιρεία Gas Prom με την ισραηλινή εταιρεία Telek που αντιλαμβανόμαστε όλοι αν αναμειγνύονται οι ισραηλινοί είναι και οι αμερικανοί από πίσω, μας κάνουν προσφορά για απευθείας απάντληση πετρελαίου με δικά τους έξοδα από νότια της Κύπρου χωρίς να χρειαστεί να γίνει έρευνα, εμείς ακόμα το συζητάμε.
Δημ: Υπονοείτε ότι υπάρχουν μυστικές συμφωνίες;
Δεν υπονοώ τίποτα. Εννοώ ότι υπάρχει ανοιχτή δημόσια προσφορά από την εταιρεία Telek και την ρωσική  Gas Prom για να ξεκινήσει κατευθείαν απάντληση πετρελαίου. Καθυστερούν επίτηδες γιατί ο υπάλληλος των ευρωπαίων τοκογλύφων, ο κ. Παπαδήμος, με τα κόμματα δυστυχώς που στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση προσπαθούν να οδηγήσουν τη χώρα στη νέα δανειακή σύμβαση. Να παρατηθούμε της εθνικής μας κυριαρχίας και να παραδώσουμε στους δανειστές το δικαίωμα να εκμεταλλευτούν τα πετρέλαια της Ελλάδας και το φυσικό αέριο. Αυτό που γίνεται είναι σχιζοφρενές. Βρισκόμαστε στη συγκυρία που στη Μεσόγειο οι ΗΠΑ, η Ρωσία και το Ισραήλ έχουν κοινά συμφέροντα με εμάς και εμείς αντί να κοιτάξουμε προς τα εκεί και να κάνουμε απευθείας συμφωνίες συζητάμε ακόμα με αυτό το έκτρωμα που λέγεται Ευρώπη υπό την κυρία Μέρκελ. Ένα έκτρωμα που ζητάει να μας δανείζει με 7 φορές παραπάνω από ότι προβλέπει η ευρωπαϊκή συνθήκη.
Δημ: Να σταθούμε στην δήλωση σας απαντώντας στον αδερφό του πρωθυπουργού που δημιούργησε αίσθηση.
Εγώ πλέον έχω αποφασίσει να χαστουκίζω το σύστημα. Έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα. Ο κ. Νίκος Παπανδρέου είναι εκείνος που στις 11 και 12 Ιανουαρίου, μπορούν όλοι οι πολίτες να τον θαυμάσουν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια όπου σε συνεργασία με τον πρέσβη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων θα κάνει μπίζνες εκπροσωπώντας την χώρα. Μπαινοβγαίνει στα υπουργεία με την ιδιότητα του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, είναι ο ίδιος που πέταγε με το αεροσκάφος του ελληνικού λαού στο Αμπού Ντάμπι και έτρωγε αστακούς 28.000 δολαρίων, με τα έγγραφα που μου απάντησε ο Παμπούκης ο οποίος ντράπηκε ο άνθρωπος και παραιτήθηκε κιόλας. Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν τσίπα. Ο κ. Νίκος Παπανδρέου πάει τώρα να κάνει και το κουμάντο για την Ελλάδα για τα ενεργειακά. Γιαυτό δεν παραιτείται. Ο ένας αδερφός έχει αρπάξει τη θέση και πληρώνεται για την κατάρρευση της Ελλάδος, ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου, εργάζεται παρανόμως στο εξωτερικό σε εταιρείες που δεν τις δηλώνει στην Ελλάδα, εργάζεται και έχει offshore εταιρείες στην Ελβετία μαζί με την γυναίκα του όπου μπαίνουν περίεργα χρήματα από συνέδρια που γίνονται και επιδοτούνται από ελληνικούς οργανισμούς και παράλληλα συμμετέχει σε εκδηλώσεις για την πράσινη ενέργεια που προωθεί ο αδερφός του. Αυτά είναι τρελά πράγματα. Τον είπα κολώπαιδο και του απάντησα όπως θα απαντούσε ο κάθε έλληνας ανεξαρτήτως σε ποιο κόμμα ανήκει. Τελείωσαν τα κόμματα τώρα. Αυτά έχουν καταργηθεί πλέον. Δεν υπάρχει πασοκτζής που να μας ακούει ο οποίος να μην αγανακτεί. Γιατί ο πασοκτζής όταν βλέπει ότι ο αδερφός του αρχηγού του την ώρα που αυτός πεινάει, είναι άνεργος, δεν έχει να πάρει στο εγγόνι του δώρο για τα Χριστούγεννα, την ώρα που βλέπει ότι υπάρχει ανεργία και δεν υπάρχει καμία προοπτική για δουλειά ο άλλος καπνίζει πούρα kohiba τρώει χαβιάρια και αστακούς εις υγείαν του κορόιδου. Κωλόπαιδο θα τον πει και ο κάθε ένας που ανήκει στο ΠΑΣΟΚ.
Δημ: Να κάνουμε μια κριτική και στη στάση της ΝΔ;
Η στάση της ΝΔ είναι τραγική, είναι απαράδεκτη. Αν η ΝΔ ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση έχει τελειώσει. Αν η ΝΔ συνεχίσει να παραπλανά τον ελληνικό λαό για το δήθεν PSI το οποίο οδηγεί στο αγγλικό δίκαιο, δηλαδή  στην παραχώρηση των ελληνικών τραπεζών στους δανειστές και εν συνεχεία όλων των καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων που έχουν οι έλληνες στις ελληνικές τράπεζες στους δανειστές που αυτά θα οδηγήσουν μαζί με την είσπραξη της εφορίας από τις τράπεζες στην κατάσχεση και την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, τότε η ΝΔ έχει ακριβώς την ίδια ευθύνη με το ΠΑΣΟΚ.
Δημ: Σε ένα μήνυμα μας γράφουν: «ο Πάνος Καμμένος άλλαξε κόμμα και έγινε ΚΚΕ;».
Ναι. Αν χρειαστεί θα συνεργαστώ με οποιοδήποτε κόμμα, και το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ και την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και την εξωκοινοβουλευτική Δεξιά και όποιον χρειαστεί προκειμένου να συμφωνήσουμε πως μπορούμε να διαφυλάξουμε την παράδοση της χώρας μας. Τον Γοργοπόταμο τον ανατίναξε ο Βελουχιώτης μαζί με τον Ζέρβα. Εγώ είμαι δεξιός αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή είμαι δεξιός και επειδή το κόμμα στο οποίο ανήκω επέλεξε τον συμβιβασμό εγώ θα συμβιβαστώ.
Δημ: Είστε ο «κόκκινος» Πάνος.
Δεν υπάρχουν κόκκινοι, εγώ είμαι γαλάζιος, εγώ είμαι έλληνας. Όπως υπάρχουν εκατομμύρια έλληνες, αυτό το παραμύθι της κομματικής αντιπαράθεσης θα το παίξουμε όταν θα μπορέσουμε να διασφαλίσουμε την ύπαρξη του ελληνικού έθνους, της γης μας, της πατρίδας, των παιδιών μας. Όταν θα κερδίσουμε να είναι τα παιδιά μας με το χαμόγελο στα χείλια και πάλι τότε θα αρχίσουμε να αντιπαρατιθέμεθα όπως κάναμε και παλιότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.