Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Παναττική απεργία στις 17 Γενάρη -71η μέρα απεργίας Χαλυβουργών (Βίντεο)Με ατσάλινη θέληση και έχοντας δίπλα τους ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης οι απεργοί της Ελληνικής χαλυβουργίας συνεχίζουν τον αγώνα τους. Με 71 μέρες συνεχών μαζικών κινητοποιήσεων εκφράζουν την απόφαση τους να επιστρέψουν στην δουλειά με ψηλά το κεφάλι, μέχρι την πλήρη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων και καμιά αλλαγή στο καθεστώς εργασίας όπως ίσχυε πριν την «επιχείρηση αναδιοργάνωσης του καπιταλιστή Μάνεση.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902»- βλέπουμε πόσο σημαντική είναι η επιτυχία της Παναττικής απεργίας συμπαράστασης στις 17 Γενάρη, όπως επίσης και την αποφασιστικότητα που εκφράζουν οι απεργοί Χαλυβουργοί να παλέψουν μέχρι να υπάρξει πλήρη δικαίωση του αγώνα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.