Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Ο εφιάλτης της ανεργίας παίρνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις (Βίντεο)Ο εφιάλτης της ανεργίας παίρνει ολοένα μεγαλύτερες διαστάσεις οδηγώντας στην φτώχεια και ανέχεια μεγάλες μάζες των λαϊκών στρωμάτων. Οι αριθμοί που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας είναι αμείλικτοι και μας δείχνουν που οδηγεί η καπιταλιστική οικονομική κρίση και η εφαρμοζόμενη πολιτική από τους πολιτικούς υπαλλήλους της αστικής τάξης που έχοντας στόχο να εξασφαλίσουν τα συμφέροντα μιας δράκας καπιταλιστών οδηγούν σε σχετική και απόλυτη εξαθλίωση τον κόσμο της εργασίας.

Το βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902»- παρακολουθούμε ένα ρεπορτάζ που μας περιγράφει την δραματική κατάσταση που σπρώχνει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου την εργατική τάξη και είναι χαρακτηριστικό ότι την στιγμή που μπουκώνει τους τραπεζίτες με ζεστό δημόσιο χρήμα μειώνει τα ποσά που διαθέτει για τα επιδόματα ανεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.