Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Η καρδιά της εργατικής τάξης χτυπάει στους ρυθμούς του αγώνα των Χαλυβουργών (Βίντεο)Όπως γράφαμε και την Τετάρτη οι απεργοί Χαλυβουργοί μετά την τριμερή συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Εργασίας με εκπροσώπους της εργοδοσίας και τον υφυπουργό εργασίας πήραν την απόφαση να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους. Αυτό σφραγίστηκε και με την απόφαση της χθεσινής μαζικής γενικής συνέλευσης που είχαν.

Και μπορεί ο εργοδότης Μάνεσης να έδειξε δείγματα υποχώρησης καθώς δέχτηκε-κάτω από τον πολυήμερο αγώνα των απεργών- να μην υπάρξει πεντάωρη εργασία και μείωση των αποδοχών των απεργών, όπως αρχικά σχεδίαζε, απέφυγε όμως να δεσμευτεί για την επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων. Η απάντηση των εργαζομένων ήταν ξεκάθαρη: Ή όλοι ή κανείς. 

Η συμπαράσταση του κόσμου στον αγώνα των Χαλυβουργών είναι συγκινητική κάτι που χαλυβδώνει και την απόφαση τους να αγωνιστούν μέχρι την τελική δικαίωση. Στο βίντεο που παραθέτουμε –από την τηλεόραση του «902»- εκτός των άλλων παρακολουθούμε και στιγμιότυπα από την συναυλία συμπαράστασης που δόθηκε χτες στην πύλη του εργοστασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.