Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Με επιτυχία έγινε η πορεία ανέργων στις 15/12


Πρωτοβουλία Ανέργων Περιστερίου
Περισσότεροι από 1000 συναγωνιστές, άνεργοι, επισφαλείς εργαζόμενοι και συμπαραστάτες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα το απόγευμα της Πέμπτης 15 Δεκέμβρη. Ακολούθησε πορεία με παλμό και συθήματα μέχρι το Υπουργείο Εργασίας στην Πειραιώς και στη συνέχεια μέχρι το Υπουργείο Εργασίας στην Κλαυθμώνος. Η Πρωτοβουλία Ανέργων Περιστερίου χαιρετίζει όλους τους φίλους και συναγωνιστές που συμπορεύτηκαν σε αυτή την πρώτη πορεία, που διοργάνωσαν οι πρωτοβουλίες γειτονιών και σωματείων ενάντια στην ανεργία και την επισφαλή εργασία. Συλλογικότητες που προσπαθούν το τελευταίο διάστημα να συντονιστούν σε παναττικό επίπεδο. Η συμμετοχή ξεπέρασε τις προβλέψεις και έδωσε κουράγιο για τη συνέχεια σε όλες τις συλλογικότητες που συνδιοργάνωσαν. Αποδείχτηκε στην πράξη ότι η κονή δράση και ο συντονισμός του αγώνα μπορούν να βάλουν το ζήτημα της ανεργίας στο προσκήνιο και να ανοίξουν το δρόμο για ακόμα μαζικότερη συσπείρωση κόσμου και νίκες. Το επόμενο ραντεβού για τον παραπέρα συντονισμό της δράσης των ανέργων και επισφαλώς εργαζόμενων είναι την Τρίτη 20 Δεκέμβρη, στις 7:00μμ στο κτίριο του Πολυτεχνείου στην οδό Πατησίων. Καλούμε όλους όσοι το επιθυμούν να συμετέχουν.









Φωτό από την πορεία
Βίντεο από την πορεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.