Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

“H μάχη της γειτονιάς” προχωρά


Ε.ΠΑ.Μ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 & ΚΥΡΙΑΚΗ 20 /11

Οι δράσεις συνεχίζονται με τη “μάχη της γειτονιάς” να παίζει πρωτεύοντα ρόλο.

Περιστέρι – Χρυσούπολη

Το ΕΠΑΜ Δυτ.Αθήνας  σας καλεί σε μια  ανοικτή συζήτηση την ΚΥΡΙΑΚΗ 20/11/2011 στις 11:00 π.μ το πρωί στο 4ο ΚΑΠΗ Χρυσούπολης, Εγνατίας 51

Το Σάββατο 19/11 θα υπάρξει εξόρμηση στην ίδια περιοχή και την ίδια ώρα ( 11.00) με ενημερωτικά φυλλάδια για να καλέσουμε τους συμπολίτες μας ώστε από κοινού να συμμετέχουμε και να συναποφασίσουμε τους τρόπους αντίδρασης.

Σημείο συνάντησης για την εξόρμηση είναι το τέρμα του λεοφωρείου 748 ( Χρυσούπολη – Ανθούπολη)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.