Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΩΝΙ!


Έλληνες πατριώτες,
Σήμερα, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011, 12.30-2 μ.μ,  θα μεταδοθεί από το ραδιοφωνικό σταθμό ΡΑΔΙΟ 9, στους 98,9 FM, αφιέρωμα στο άγνωστο Πολυτεχνείο της Αντίστασης, το 1944. Γιατί δεν παραβίασε το τανκ της Χούντας για πρώτη φορά τη πόρτα επί της Πατησίων, το Νοέμβρη του 1973.  Είκοσι εννέα χρόνια πριν, το Δεκέμβρη του 44, όταν εισέβαλαν οι Εγγλέζοι,κάποιοι άλλοι φοιτητές, υπερασπίστηκαν το Πολυτεχνείο, την Εθνική Ανεξαρτησία και τις Λαϊκές Ελευθερίες.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να μάθετε, αυτή την «άγνωστη» ιστορία, ας ακούσετε σήμερα, 12.30-2 μ.μ το ΡΑΔΙΟ 9, στους 98,9 FM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.