Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ



Φίλοι και Φίλες
Σας καλούμε όλους την Πέμπτη 10/11/2011 και ώρα 20:30, στο Δημαρχείο του Αιγάλεω  (ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 364 & ΚΑΛΒΟΥ, 12243, ΑΙΓΑΛΕΩ – ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ PRAKTIKER)  για να παρευρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Αιγάλεω, ώστε να θέσουμε το θέμα των χαρατσιών της ΔΕΗ και να πιέσουμε με την παρουσία μας τη δημοτική αρχή να πάρει θέση σ’ αυτό το κρίσιμο ζήτημα, προστατεύοντας τους πολίτες της, όπως παραδειγματικά έπραξαν μια σειρά δήμων, όπως αυτοί της  Ν. Ιωνίας, Περιστερίου, Ιλίου, κ.ά.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται παραπάνω από ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!
ΕΠΑΜ Δυτ. Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.