Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας



Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο υπουργείο Υγείας
Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, νωρίς το πρωί της Τετάρτης, συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, έκοψαν την παροχή ρεύματος στο υπουργείο Υγείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επιβολή του τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος έκανε λόγο για διαμαρτυρία λόγω των οφειλών των υπουργείων και δημοσίων υπηρεσιών προς τη ΔΕΗ, που φθάνουν τα 140 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, το υπουργείο Υγείας οφείλει στη ΔΕΗ περίπου 3,8 εκατ. ευρώ.

Ο γγ της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Κώστας Κατσαρός, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για παρόμοιες κινητοποιήσεις και σε άλλα υπουργεία, ενώ δεν διευκρίνισε για πόση ώρα θα συνεχιστεί η διακοπή της παροχής ρεύματος στο υπουργείο Υγείας.
Κληθείς από τον ANT1 να σχολιάσει την ενέργεια της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος αναγνώρισε πως η κινητοποίηση έχει βάση, καθώς όταν ζητείται από τους «μικρούς» να πληρώσουν, θα πρέπει να είναι εντάξει στις πληρωμές τους και οι μεγαλοι καταναλωτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, αυτή τη στιγμή το υπουργείο Υγείας έχει ρεύμα, καθώς λειτουργούν οι εφεδρικές γεννήτριες.
ΠΗΓΗ: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.