Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

20 ΛΕΠΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΦΟΒΕΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΜΠΡΑΒΟ ΛΙΑΝΑ.ΣΕ ΑΥΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ
 Αυτά τα 20 λεπτά περίπου της Λιάνας Κανέλλης με  συνομιλητή της, τον πολίτικο και ιστορικό αναλυτή του Πανεπιστήμιου του Μονάχου  Ηλία ΗλιόπουλουΠΡΕΠΕΙ και ΟΦΕΙΛΟΥΝ όλοι να τα ακούσουν,  για να καταλάβετε που πάει το πράγμα από ποιους και για ποιο λόγο. 

2 σχόλια:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.