Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

STOP THE CITY! Τους «τρέχουμε» – μπλοκάρουμε το σύστημα και κάνουμε εφικτή την Λαϊκή Αντεπίθεση !



Τι μας δίδαξαν οι τελευταίες κινητοποιήσεις?
Μια κεντρική κινητοποίηση όσο μαζική κι’ αν είναι όταν μάλιστα έχει προηγουμένως γίνουν δημόσια γνωστά ο τόπος και ο χρόνος μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν από το σύστημα!
Τι μας διδάσκει το STOPTHECITY(1983-84 Λονδίνο)?
Οι μαζικές , απροειδοποίητες και τοπικά διασκορπισμένες δράσεις «παθητικής αντίστασης» και πολιτικής ανυπακοής είναι πολύ πιο δύσκολα αντιμετωπίσημες και γι’ αυτό ακριβώς ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !
Δράσεις STOP THE CITY :

  • Ποδηλάτες , μηχανόβιοι και οδηγοί αυτοκινήτων ξεκινώντας από μη δημόσια ανακοινωμένα ραντεβού κινούνται σε κομβικά σημεία των πόλεων ΑΡΓΑ !
  • Με τον ίδιο τρόπο γίνεται απελευθέρωση ζώων από ζωολογικούς κήπους , τσίρκο και πειραματικά εργαστήρια.
  • Στις τράπεζες «αναποφάσιστοι» πελάτες ανοίγουν και κλείνουν επαναλαμβανόμενα λογαριασμούς κάνοντας διαδοχικά κατάθεση και ανάληψη του ίδιου μικροποσού.
  • Το ίδιο με το παραπάνω μπορεί να γίνει και με πράξεις σε κάθε είδους χρηματιστήριο , αξιών , πρώτων υλών κλπ.
  • «Αναποφάσιστοι» πελάτες στα σούπερ – μάρκετ γεμίζουν τίγκα τα καρότσια τους και όταν φτάνει η σειρά τους στα ταμεία , «αποφασίζουν» να μην αγοράσουν τίποτα τελικά γιατί όλα είναι πανάκριβα! Εγκαταλείπουν τα γεμάτα καρότσια μπροστά στα ταμεία μπλοκάροντάς τα !
  • «Ψυχικά διαταραγμένοι» πολίτες κάνουν μαζικά και επαναλαμβανόμενες κλήσεις στα Α.Τ. καταγγέλλοντας λογής – λογής «έκτακτα περιστατικά» που χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης !(ΠΡΟΣΟΧΗ το παραπάνω δεν γίνεται σε ΕΚΑΒ και πυροσβεστική)
  • «Ανώριμοι  χά _ _ρ »  παίζουν με τα  p.c. τους !
  • Το παραπάνω «παιχνίδι με τις τράπεζες» μπορεί να γίνει και στα ταχυδρομεία ΕΛΤΑ (αν δεν προτιμηθεί η κατάληψη για να μπλοκαριστεί η αποστολή χαρατσιών!!!)
  • Ξαφνικά ασυνήθιστα πολύς κόσμος , μετακομίζει ή φορτω-εκφορτώνει σε στενούς δρόμους των πόλεων!
  • «Άτομα με ειδικές ανάγκες» κάνουν επισκέψεις – ξεναγήσεις σε διοικητικά και διοικητικά κέντρα !
  • «Ασυνήθιστα πολλοί» πολίτες ζητούν φορολογική ενημερότητα από εφορείες όπως και ζητούν ενημέρωση για έναρξη επιχειρήσεως , επαγγέλματος κλπ
  • Όλοι βάζουμε το κράτος να «δουλεύει» αιτούμενοι ότι μπορεί να «χρειαστεί» ένας πολίτης (αιτήσεις, ενημερώσεις κλπ)
ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΡΑΣΕΙΣ.
Μαζική συμμετοχή!
Καλή προετοιμασία και συντονισμός των ατόμων – ομάδων που θα συμμετάσχουν!
Πολλαπλά δίκτυα επικοινωνίας!
Δεν ανακοινώνεται δημόσια το πού και το πότε!
Αφού έχει γίνει πλατειά γνωστό το «σχέδιο» STOP THE CITY ,του αποδίδεται ένας κωδικός (π.χ. ΠΟΛΗΜΗΧΑΝΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ )
Αντικράτης Νικόλαος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.