Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ




Εκ μέρους της προσωρινής Πολιτικής Επιτροπής του ΕΠΑΜ

1. Το ΕΠΑΜ έχει σαν βασικό στόχο την οργάνωση του απλού κόσμου σε μάχιμη πλειοψηφική δύναμη ώστε να μπορέσει να ανατρέψει την υπάρχουσα κατάσταση. Κι επομένως μπορεί να συναντηθεί με άλλες δυνάμεις μόνο και αποκλειστικά στο πεδίο της δράσης για κοινά άμεσα αιτήματα. Με εξαίρεση δυνάμεις που διακατέχονται και διακρίνονται για την παρακρατική τους δράση... που δεν κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το να ονειρεύονται μαζικά πογκρόμ...

2.
... Οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά τα σημεία (ιδρυτική διακήρυξη ΕΠΑΜ: http://www.epam-hellas.gr/Idrytiki_diakirixi.pdf), θεωρεί ότι αποπροσανατολίζει την μάχη που καλείται να δώσει ο λαός.

3. Το Παλλαικό Προσκλητήριο απευθύνεται πρώτα και κύρια στον λαό με άμεσο στόχο την οργάνωση άμεσης στάσης πληρωμών προς το κράτος ώστε να επιβληθεί η κατάρρευση των κυβερνώντων. Το προσκλητήριο αυτό είναι ανοιχτό σε όλους όσοι αποδέχονται και θέλουν να συμβάλλουν σ' αυτόν τον στόχο. Δεν αποτελεί ευκαιρία, ούτε πρόσχημα για τη δημιουργία κανενός είδους μορφώματος. Είναι ανοιχτό σε κάθε οργάνωση και πρωτοβουλία που θέλει να συμβάλλει σ' αυτόν τον στόχο, αλλά δεν πρόκειται να επιτρέψει να γίνει βήμα για προσωπικές στρατηγικές.

Αθήνα, 30/9/2011».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.