Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Η χρεοκοπία θα ανακοινωθεί... ξαφνικά!!Δραματικά είναι τα μηνύματα που φτάνουν ώρα με την ώρα από τις Βρυξέλλες. Έγκριτοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες που συμμετέχουν στις διαδικασίες ανέφεραν πριν από λίγο ότι: "H χρεοκοπία θα ανακοινωθεί ξαφνικά μια Παρασκευή βράδυ, όχι πολύ....


μακριά από σήμερα, όταν θα κλείσουν τα χρηματιστήρια". Οι αξιωματούχοι αυτοί επισημαίνουν ότι η ελεγχόμενη πτώχευση είναι δεδομένη και πολύ φοβούνται ότι με το «κούρεμα» του 50% -60% τα πράγματα θα λάβουν ανεξέλεγκτη τροπή.
 http://www.trelokouneli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.