Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ανοικτή συγκέντρωση του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) στην Ραφήνα


 ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Το Σάββατο, 1 Οκτωβρίου, ο νεοσύστατος πυρήνας Μεσογείων Αττικής του ΕΠΑΜ πραγματοποίησε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία της Ραφήνας, με κεντρικό ομιλητή τον Δημήτρη Καζάκη, οικονομικό αναλυτή, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΕΠΑΜ.
Ένα πολυπληθές κοινό, αποτελούμενο από πολίτες της Ραφήνας, της Αρτέμιδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, παρακολούθησε με ενδιαφέρον την ομιλία του Δημήτρη Καζάκη, την ανάλυση των βασικών στόχων του ΕΠΑΜ και τις προτάσεις του μετώπου για την ανατροπή της ληστρικής φοροεπιδρομής του νεοκατοχικού κράτους.
Οι συγκεντρωμένοι μετείχαν ενεργά στην συζήτηση που ακολούθησε, κατά την οποία απλοί πολίτες και εκπρόσωποι κοινωνικών ομάδων παρενέβησαν και έθεσαν ζωτικά ερωτήματα γύρω από την αντιλαϊκή λαίλαπα που όλοι μας βιώνουμε και τις ολέθριες αποφάσεις του εχθρικού καθεστώτος που υπονομεύουν τις ζωές μας, το μέλλον των παιδιών μας και την υπόστασή μας, γενικότερα.
Τα μέλη του τοπικού ΕΠΑΜ Γιάννης Γκινοσάτης, δικηγόρος, Όθωνας Κουμαρέλλας, αρχιτέκτονας, και Ευελπίδης Οικονομάκης, καθηγητής και ο ομιλητής Δημήτρης Καζάκης

Ο κόσμος επιδοκίμασε με ενθουσιασμό επανειλημμένα τις προτάσεις που ακούστηκαν για τιμωρία όλων των δοσίλογων, υπεύθυνων για την σημερινή μας κατάντια, και για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με μοχλό την έξοδο από τα δεσμά του ΔΝΤ και της Ε.Ε. και την μη αναγνώριση – άρνηση πληρωμής του χρέους.
Το προσκλητήριο του ΕΠΑΜ για την ανατροπή της χρεοκρατίας συνεχίζεται καθημερινά με δράσεις και συγκεντρώσεις σε γειτονιές της Αθήνας και πόλεις της περιφέρειας με στόχο να διώξουμε τον φόβο από την κοινωνία και να μετατρέψουμε την λαϊκή οργή σε οργανωμένη ανυπακοή απέναντι στο σάπιο σημερινό κατεστημένο. Το προσκλητήριο απευθύνεται πρώτα και κύρια στον λαό αφού δεν έχουμε άλλη επιλογή από του να ανοίξουμε μόνοι μας τον δρόμο για το μέλλον μέσα από έναν παλλαϊκό πατριωτικό αγώνα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
01/10/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.