Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Και σήμερα όλοι στους δρόμους (2 Βίντεο)Και σήμερα όλοι στους δρόμους. Εργατική εξέγερση για να πέσει η χούντα ΠΑΣΟΚ-Ε.Ε-ΔΝΤ. Είναι φανερό ότι το μήνυμα που πήρε η εθελόδουλη κυβέρνηση από τις χθεσινές μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα την έχει πανικοβάλλει. «Ξυπνάει ο γίγαντας τώρα λαός και σπάει δεσμά κι αλυσίδες». (Το βίντεο που παραθέτουμε από την ιστοσελίδα του Γιώργου Σαρρή είναι πολύ χαρακτηριστικό).

Και σήμερα με την ίδια μαζικότητα την ίδια δυναμική να πλημυρίσουμε τους δρόμους. Τα κυβερνητικά πρεζόνια της εξουσίας το έχουν καταλάβει ότι οι εκβιασμοί και η τρομοκρατία δεν περνάει πια στον Ελληνικό λαό. Αυτό όμως δεν αρκεί. Μόνοι τους δεν πρόκειται να φύγουν.

Χρέος δικό μας να τους διώξουμε, αλλά όχι μόνο αυτό. «Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους έλληνες εργαζόμενους και συνταξιούχους αλλά και για τη χώρα γενικότερα αποδεικνύεται η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με τη λυσσαλέα αντιλαϊκή πολιτική της. Με εξαίρεση τις «κυβερνήσεις» των δοσίλογων κατά τη διάρκεια της ναζιστικής κατοχής της πατρίδας μας, ποτέ άλλοτε ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ακολουθήσει στον οικονομικοκοινωνικό τομέα τόσο υστερικά εχθρική προς τα λαϊκά συμφέροντα πολιτική….. Όλη τη χώρα σκοπεύει να πουλήσει το ΠΑΣΟΚ. Τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου θα φύγουν ζάπλουτα στο εξωτερικό αμέσως μόλις πέσει, καθώς ούτως ή άλλως η κολπική τους αποστολή έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρωθεί σε μία και μοναδική θητεία …», έγραφε ο δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ στο «Πριν».


 
Και ότι έχουν γίνει κάποια πασοκικά στελέχη ζάπλουτα δεν το λέει μόνο ο Δελαστίκ. Τους το είπε κατάμουτρα και η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας πρόσφατα στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Χρέος λοιπόν δικό μας εκτός να τους διώξουμε είναι να αναγκάσουμε όλη την πασοκική συμμορία που λήστεψε τον ελληνικό λαό να λογοδοτήσει. (Τον τρόπο τον συζητάμε όταν ρθει αυτή η ώρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.