Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

100 αστυνομικοί παραιτήθηκαν στη Νέα Υόρκη, επειδή ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να χτυπήσουν διαδηλωτές.


 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πλέον, πάνω από 100 αστυνομικοί του τμήματος της Νέας Υόρκης δήλωσαν παραίτηση αρνούμενοι να χτυπήσουν "στο ψαχνό" αθώους πολίτες - διαδηλωτές. Προκύπτουν επομένως, ορισμένα ερωτήματα (ρητορικά ή καλύτερα ως τροφή προς σκέψη):

- Τόσο πιο συνειδητοποιημένοι είναι οι Αμερικανοί Αστυνομικοί, από τους Έλληνες Μπάτσους; (Τα αμερικανάκια που λέμε δηλαδή)
- Οι Αμερικανοί Αστυνομικοί, δεν έχουν οικογένειες και παιδιά να θρέψουν;; μόνο οι Έλληνες Μπάτσοι;;
- Είναι τόσο δύσκολο να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες Μπάτσοι, ότι χρέος τους τόσο καιρό είναι να προστατεύουν  τους ανθρώπους και όχι τα ντουβάρια μιας ανύπαρκτης Βουλής και μιας πιο ανύπαρκτης και δωσίλογης εξουσίας;
- Πληρώνονται τόσο περισσότερο οι Αμερικανοί Αστυνομικοί, από τους Έλληνες Μπάτσους; (Σύμφωνα με στοιχεία της Αμερικανικής Πρεσβείας ο μέσος μισθός ενός Αμερικανού Αστυνομικού είναι 1500$, περίπου 1200ευρώ) ...............................
- Πότε θα θυμηθείτε ότι είστε άνθρωποι ρε;;
Μάλλον τα ερωτήματα είναι ατελείωτα και λέω να σταματήσω τη λίστα εδώ, διότι μπαίνουν πολλά διλήμματα για την αστυνομία, ηθικού χαρακτήρα... όποιος επιθυμεί μπορεί να συμπληρώσει αυτή τη λίστα κατά το δοκούν....
Ο αγνός αγωνιστής Έλληνας που βγήκε στις πλατείες και δέχθηκε την πρωτόγνωρη καταστολή δείχνει ότι δε χαμπαριάζει και πολλά, μάλλον τίποτα! Ούτε βέβαια θα πράξει τα ίδια την ώρα της κρίσης και ούτε θα λησμονήσει, μετά την ανατροπή που θα επέλθει, όλους όσους συνέβαλλαν να εδραιωθεί αυτό το σάπιο σύστημα!
ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ 2ΗΜΕΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

ΥΓ: δε φοβάμαι που γράφω ελεύθερα την άποψη μου και υπογράφω με ονοματεπώνυμο και ιδιότητα! Ο Φόβος πρέπει να αλλάξει στρατόπεδο!!!! ούτε κρύβομαι πίσω από μάσκες και κράνη, κυκλοφορώντας με μηχανές χωρίς πινακίδα και το βράδυ αφού έχοντας ψεκάσει ακόμα και τη μάνα μου πάω να τα σπάσω σε κάποιο σκυλάδικο μηδιάζοντας για τα κατορθώματα μου!

Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Οικονομολόγος, μέλος ΕΠΑΜ Δυτ. Αττικής και της  προσωρινής πολιτικής Επιτροπής του ΕΠΑΜ

1 σχόλιο:

  1. Πάει πολύς καιρός που τα σώματα ασφαλείας στην Αμερική δείχνουν πως καταλαβαίνουν ποιους πρέπει να υπερασπιστούν. Παράδειγμα λαμπρό τα σώματα ασφαλείας στο Ουισκόνσιν. http://www.youtube.com/watch?v=HVE_rLjxnfU http://www.youtube.com/watch?v=ogQuYN8MYQk

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.