Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Occupy Wall Street, #Occupy America, Occupy The World, Occupy (your town).REVOLUTION MADE IN U.S.A!!!3 videos /23 facebook addresses /2 info’s articles


Το κίνημα «αγανάκτησης» -επανάστασης που ξεκίνησε με την κατάληψη της Γουόλ- Σρήτ , απλώνεται με ταχύτητα κεραυνού σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες!
Την ίδια στιγμή που ο κόσμος αρκετών συμπολιτών μας περιορίζεται μέσα στην εικονική πραγματικότητα της τηλεόρασης, του p.c. και του πληκτρολογίου. Την ίδια ώρα που τα όνειρα κάποιων από μας τελειώνουν στην πόρτα της εφορίας ή στα παγωμένα πλήκτρα των Α.Τ.Μ κάποιοι άλλοι βγαίνουν στον δρόμο διεκδικώντας το αυτονόητο :μια αξιοπρεπή ζωή !

Πού γίνεται αυτό ?ΠΑΝΤΟΥ !ΣΕ ΟΛΟΝ  ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !Οι άνθρωποι διαισθάνονται σιγά –σιγά ότι το παλιό σύστημα πέθανε και χρειάζεται εδώ και τώρα να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας!
Την ίδια στιγμή που πολλές σελίδες αγανακτισμένων σε ελληνικές πόλεις «κλειδώνονται» στην εσωστρέφεια αποκλείοντας «εξωτερικές» κοινοποιήσεις, όλως περιέργως στις ίδιες πόλεις υπάρχει κόσμος που μιλάει για παγκόσμια επανάσταση!
Την ίδια στιγμή που οι κυρίαρχες πολιτικό-οικονομικές ελίτ της νοτιανατολικής Μεσογείου (ελληνική ,τουρκική ,ισραηλινή κλπ) ετοιμάζουν θερμά επεισόδια , στρατιωτικούς νόμους και απαγορεύσεις απεργιών.
Ακριβώς λίγο πριν η αγανάκτηση όλων των λαών της περιοχής γκρεμίσει οριστικά την εξουσία τους, οι κυρίαρχες ελίτ βγάζουν από τα συρτάρια τους σχέδια πολέμου για να διοχετεύσουν σε αδελφοκτόνες συγκρούσεις την οργή των ανθρώπων που αποτελούν το 99% των κυριαρχούμενων και καθημερινά απομυζούμενων πολιτών!
«ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 99% ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟ 1%» είναι το σύνθημα που δονεί τους δρόμους των πόλεων στις Η.Π.Α ,δηλαδή στην παγκόσμια μητρόπολη του καπιταλισμού! Μήπως έχουν δίκιο ?Μήπως πρέπει να ξεπεράσουμε την εσωστρέφεια και την ηττοπάθεια του στυλ «έλα μωρέ δεν γίνεται τίποτα» ?Μήπως πρέπει επιτέλους να ξεπεράσουμε τους φόβους του στυλ «άμα δεν πληρώσω θα μου πάρουν το σπίτι, θα μου τα κρατήσουν από τον μισθό ή την σύνταξη»?Μήπως αντί να ψάχνουμε «στα τυφλά» για νέους «βοσκούς – σωτήρες» θα ήταν καλύτερο να ξεπεράσουμε τον μεγαλύτερο μας φόβο ?Τον μεγαλύτερό μας φόβο που είναι το να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να δούμε τις αληθινές μας δυνατότητες?
Αν κοιταχτούμε με τα μάτια της ελεύθερης ψυχής μας στον καθρέφτη που λέγεται κοινωνική συνύπαρξη θα δούμε κάποιον άγνωστο που μας μοιάζει που δεν είναι ούτε έλληνας ούτε τούρκος ούτε αμερικάνος, λευκός ή μαύρος ,χριστιανός ή μουσουλμάνος , άντρας ή γυναίκα , ενήλικος ή ανήλικος, δεν είναι ένας τραπεζικός λογαριασμός , ένα αμάξι ή κάποιες αγορασμένες σχέσεις. Είναι ένας Άνθρωπος που ακριβώς γιατί βρήκε επιτέλους το θάρρος να αναζητήσει την αυτογνωσία ,δεν είναι πια ένας φοβισμένος ανθρωπάκος αλλά ένας άνθρωπος ικανός να αυτοκυβερνηθεί και να πάρει την ζωή του στα χέρια του!
Είναι στο χέρι μας και είμαστε πολλοί! Είμαστε παντού ! Τα θέλουμε όλα για όλους! ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ 99% !

 ΒΙΝΤΕΟ
1)Το γνωστό πια βίντεο με επισημάνσεις στα «επίμαχα σημεία»
ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ FACEBOOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.
Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.